sunnuntaina, lokakuuta 13, 2013

Perfect Birthday

Heipsuu! 
Nyt olisi sitten vihdoin ja viimein koe viikko ohi! Pakko kyllä myöntää, että kaikki kokeeni eivät sujunet ihan niin hyvin kuin odotin (hehhe), mutta onneksi muutamassa aineessa yllätin itseni positiivisesti. Maanantaina alkaakin onneksi uusi jakso ja eri aineet, mutta onneksi ensi viikko menee lähinnä rentoilessa, syysloman merkeissä. Tämä pienimuotoinen loma tulee kyllä niin tarpeeseen Eilen huomasinki, että aikaisempi olematon kuvasaldoni on muuttunut aikalailla suureksi tässä viimeaikoina, hups.... Siksi tulin nyt kertomaan viime lauantain tapahtumistani!


Launtaina suuntasimmekin A:n kanssa kohti helsinkiä juhlimaan hänen syntymäpäiväänsä! Ohjelmassa oli shoppailua, lahjan valintaa, leffassa käyntiä (en muista, koska viimeksi olisin nauranut näin paljon vedet silmissä, hahah!), Vapianossa syömistä,Cheekin keikkan kuuntelua ja ihan vain hauskan pitoa yhdessä pitkästä aikaa!  



 

 



  

 


Päädyimme vielä lopuksi kiertelemääm helsingin keskustaa ja ihailemaan kaunista syysiltaa sekä kuvailemaan päivän asu kuvia. 

 
  




Loppu iltamme sujuikin A:n luona yökyläilyn merkeissä, syömällä lisää ruokaa ja herkkuja, katselemalla leffoja ja tv-sarjoja sekä höpöttelemällä tyttöjen juttuja. Perfect Birthday Muuta en voikaan tähän todeta. 


// Lisää kuvia lauantain asustani seuraavassa postauksessa!  

Tanja