sunnuntaina, marraskuuta 20, 2016

Kiharat patukoilla part. 2


Vuosi sitten esittelin teille yksinkertaisen ja helpon tavan saada kiharat ilman kiharrinta. Tuo postaus on edelleen yksi suosituimmista postauksista mitä olen koskaan tehnyt ja sitä katselaankin vähintään kerran päivässä. Tuossa postauksessa esittelin miten kihara patukoilla saa tehtyä kiharat pitkille hiuksilla, joten nyt kun leikkasin hiukseni lyhyiksi päätin esitellä teille kuinka näillä kihara patukoilla saa tehtä täydelliset kiharat myös lyhyisiin hiuksiin. 


Näitä tuotteita käytän kiharoideni tekemiseen: 
Muotovaahtoa 
Cutrinin soft curl definer  
(kiharoiden muotoilusuihke) 
Hiusöljyä 
Suihkupulloa, jossa on vettä  
(vain silloi jos kiharat tekee kuiviin hiuksiin tarvitsee ne kostuttaa aluksi) 
Kiharapatukat 
Ponnarin  

 Tältä hiukseni näyttävät ennen patukoiden laittamista hiuksiini. 

Jos et ole koskaan aikaisemmin käyttänyt kihara patukoita ja haluat nähdä askel askeleelta kuinka patukoita käytetään löydät ohjeen siihen aikaisemmasta kiharat patukoilla postauksestani 😃 


 Tältä hiukset näyttävät patukoiden jälkeen

 Lyhyissä hiuksissa käytän yleensä 3-4 patukkaa per hiuspuoli 
 ja pitkissä hiuksissa 3-5 patukkaa. Patukoiden määrällä voi säädellä sitä kuinka kiharat haluat hiuksesi olevan. Mitä enemmän patukoita per hiuspuoli sitä kiharammat hiukset.  

 Esimerkiksi kun suihkun jälkeen kosteisiin lyhyisiin hiuksiin laittaa neljä patukkaa per puoli ja antaa olla koko yön yli hiuksissa tulee kiharoista aluksi hyvin kiharat(paljon pientä kiharaa, jotka muistuttavat hieman afrotyyliä). Nämä kiharat kuitenkin tasoittuvat nopeasti, jonka jälkeen hiuksesi ovat vain hyvin kiharalla. Jos haluat näiden kiharoiden säilyvän kokopäivän suosittelen laittamaan vain muotovaahtoa näihin sillä, jos näihin kiharoihin laittaa curl definer ainetta ovat ne koko loppupäivän afrotyyppisiä pieniä kiharoita. 
Jos taas ei valmiiksi kosteisiin lyhyisiin hiuksiin(hiukset täytyy siis kostuttaa suihkepullon avulla kosteiksi)laittaa neljä patukkaa per puoli ja antaa olla muutaman tunnin tulee kiharoista juuri tämän näköiset kiharat kuin kuvissa on. Näihin kiharoihin laitan yleensä curl definer ainetta, jos haluan niiden säilyvän tämän näköisinä kokopäivän. 
Kiharapatukoilla tehdyt kiharat voi jättää myös ilman minkäänalaisia hiusaineita ja ne silti näyttävät päivän päätteksi vielä hieman laineilevilta (kuva tästä aikaisemmassa postauksessa), tämä kuitenkin riippuu hiustyypistä kuinka hyvin kiharat pysyvät ilman mitään aineita.  

Kiharapatukat soveltuvat siis erittäin hyvin myös lyhyisiin hiuksiin ja niillä saa luotua monen tyyppisiä kiharoita. Kiharapatukoiden käyttö vaatii kuitenkin totuttelua, sillä kaikkien hiuksista ei välttämättä tule yhtä kiharat samalla patukka määrällä kuin jollain toisella. Kokonaisuudessaan kuitenki suosittelisin näitä patukoita kenelle vain joka tykkää pitää hiuksiaan hyvin usein kiharana!