perjantaina, toukokuuta 08, 2015

6.5.15


Vihdoin se on täällä - Pitkään lupaamani My day- postaus! Tämän toteuttamisessa kieltämättä on vierähtänyt tovi, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Keskiviikkona päätinkin sitten sponttaanisti tarttua kameraan ja kuvailla päivän tapahtumia. Luvassa oli nimittäin vähän normaalista päivästä poikkeavia puuhia.


6.28 Aika nousta ylös ja valmistautua kouluun lähtöön.


6.40 Meikkauksen vuoro. Kouluun meikkaan hyvin simppelisti. Sen takia,että aamuisin olen niin väsynyt, että asioiden hoitamisessa kestää ikuisuuden, hahaha!


6.58 Meikki ja hiukset valmiina.


7.05 Tuskaisa vaatteiden valinta kun ei ole mitään päälle pantavaa.


7.22 Pikaisen aamupalan jälkeen aika suunnata kohti bussi pysäkkiä ja koulua.


8.20 Ensimmäisen oppitunnin aika - luvassa kuvista.
13.15 Vika oppitunti alkaa mukavasti korvapuustilla, että jaksaa vielä 75 min opiskella!


14.40 Suunta kohti helsingin keskustaa!


15.00 Treffi seura löydetty ja suunta kohti finnkinoa. Tämän päivän ohjelmassa onkin luvassa leffailua.


 15. 20 Tarkempaa kuvaa päivän asusta. Flanelli, farkut ja simppeli trenssi takkia - oiva valinta kaatosade päivälle.

 
 15.25 Leffa eväiden hakemista, aina yhtä vaikea homma. Liikaa valinnan varaa! Onneksi hankaluutta helpotti vanhan lemppari karkkipussin löytäminen sekä paras kesälimppari


15.50 Leffa hetken aika! Get hard - Liikemies joutuu vankilaan, mutta selvitäkseen siellä tarvitsee apua. Näin ollen hänen tuttavansa alkaa kouluttamaan häntä selviytymään vankilan rankoista olo suhteista. Erittäin hauska komedia tarina!

18.05 Aika suunnata kotia kohti ja erota treffi seurasta! Mukavan ja vauhdikkaan päivän päätteeksi on mukava päästä kotiin lepäämään.


18.30 Ensimmäinen asia mikä on pakko tehdä kotiin tullessa, on ehdottomasti farkkujen vaihto lökäreihin! En yksinkertaisesti voi oleskellä kotona missään muissa vaatteissa. 
18.45 Päivän ensimmäinen kunnollinen ateria! Itse tehtyjä pitaleipiä mexikolaisella täytteellä.

 
19.00 Muutama pelikierros uudella pleikkarilla, ennen blogi- ja koulujuttujen hoitamista. Tämäkin on yksi niistä asioista mikä pitää tehdä kotiin tultaessa - rentoutua hetken aikaa ennen kaikkia pakollisia hommia.

 
20.30 Blogi- ja koulujutut vihdoin hoidettu! 
20.45 Ihon hoitoruttiini ja kasvonaamian laitto, sekä muutama jakso keeping up with the Kardashians 


22.00 kaikki hommat hoidettu ja aika suunnata nukkumaan! 

Tälläinen keskiviikko päiväni siis oli kaikessa yksinkertaisuudessaan. Ei mitään erikoisempaa, ihan normi päivä muiden joukossa pienien erikoisuuksien kera. Tälläiseltä lähes jokainen arkipäiväni näyttääkin, koulua ja pientä hauskan pitoa (joskus ehkä liikaa stressaamista lähenevästä koulun loppumisesta) Ei sen kummenpaa.
Mukavaa viikonloppua kaikille :-)