tiistaina, kesäkuuta 02, 2015

Exiting new things!

 
  Mekko - BikBok  
Ruutupaita - BikBok 
Kangaskassi - ? 
Tennarit - Vans 

Ne jotka seuraavat minua instagramissa ovatkin jo saaneet vähän esimakua siitä, mitä seuraavan kuukauden aikana on luvassa ja siitä mitä tämä postaus käsittelee.
  Nimittäin mainitsin aijemmassa postauksessa, että kesälommalleni ei ollut vielä mitään varmoja suunnitelmia luvassa (muuta kuin niitä must have to do- juttuja). Noh tuo ajatus saakin nyt unohtua kokonaan nimittäin koko kesäkuulleni onkin luvassa monen monta erittäin jännittävää juttua. Suurimpana niistä on kuitenkin tämä jo ensi viikolla tapahtuva Lontoon matka! Olen aina halunnut käydä lontoossa ja se onkin ollut yksi unelma lomamatka kohteistani. Joten olinkin aivan täysin yllättynyt kun sain kuulla, että pääsen käymään siellä. Yleensä suunnittelemme loma matkamme monia kuukausia aikaisemmin, mutta tämä erittäin miellyttävä yllätys tulikin vain parin viikon varoitus ajalla. Ensi viikkolla onkin sitten luvassa lontoon kaupunki elämän ihmettelyä!  
Toinen jännittävä asia mitä on luvassa on mökki reissu, mutta ei ihan mikään tavallinen mökki reissu, vaan vietän juhannukseni tänä vuonna oman kodin ja oman mökkimme ulkopuolella, nimittäin poikaystäväni mökillä. Se tarkoittaa siis sitä, että luvassa on uusia seikkailua vähän erilaisessa ympäristössä, mahtava juhannus siis luvassa.
 Kolmas jännittävä asia, mikä tuleekin tapahtumaan juhannuksen jälkeen on riparille lähtö! Ja siis ihan selvennykseksi, en ole itse käymässä riparia, vaan toimin siellä isosena. Näissä puuhissa vierähtääkin koko kesäkuuni. Paljon erilaisia tapahtumia ja paljon uutta nähtävää = kaikki irti kesälomasta ♥  

Lopuksi vielä niille jotka ihmettelevät hiuksieni punaista väriä tai eivät tiedä, niin nämä ovat viimeiset asukuvat aivan punaisilla hiuksillani. Kävin nimittäin viikko sitten kampaajalla laittamassa vähän kesäisempää väri hiuksiini, koska (pitempään blogiani lukeneet tietävätkin) kesällä hiusteni väri haalistuu hyvin paljon, joten en halunnut rasittaa hiuksia värjäämällä niitä kesällä useaan kertaa säilyttääkseni ne tuon värisinä. Ensi postauksessa onkin luvassa vähän lisää tunnelmia uudesta hiusväristäni. 

Follow me on instagram to know more of me @tanjamariaz

Mukavaa kesäloman alkua! :-)