torstaina, elokuuta 11, 2016

7 asiaa mitkä tekevät minut iloiseksi

Kesäloma on nyt sitten todellakin ohi. Huomenna on aika palata virallisesti takaisin koulun penkillä ja aloittaa oikeasti ahkeroimaan kohti syksyn kirjoituksia. Koska tunnelma ei ehkä olen niin kauhean positiivinen koulun alkamis vaiheessa, sillä kesäloma tunnelma on vielä kovasti päällä (varsinkin kun se meni ohi silmänräpäyksessä). Joten päätin kertoa teille muutamia asioita jotka saavat minut iloiseksi tai paremmalle tuulelle oli sitten kyse mistä vain. 

 
1. Ystävät  
Tämä on asia joka saa aina hyvälle tuulelle, koska he pystyvät samaistumaan sinun stressiin tai ongelmiisi, mutta heidän kanssaan on silti aina hauskaa. He piristävät päivääsi jopa silloin kun et edes nää heitä kasvotusten, yksi snapchat filtterikin pystyy kummasti piristämään jonkun päivää

 
2. Irtiotto arjesta 
Tämä on ehkä tärkein asia muistaa, koska tämän avulla saa enemmän aikaa rentoutumiselle sekä hauskan pidolle. Itselleni ainakin muodostuu tietynlainen rutiini aina koulun/arjen alettua, joten joskus on tärkeä unohtaa ne rutiinit ja tehdä jotain muutakin.  

Vinkki: Helpoin tapa miten tätä voi toteuttaa on ottamalla tunnin tai joskus ehkä pidemmänkin ajan preikki kotiin päästyään. Oli se sitten töiden tai koulun jälkeen. Ajatusten nollaaminen pitkän päivän jälkeen piristää kummasti ennen rutiinien jatkamista. 

 
3. Matkustaminen 
Tämä on asia joka saa monenkin hyvälle tuulelle, mutta tätä ei kuitenkaa tapahdu jatkuvasti joten ainakun on mahdollisuus lähteä reissuun, otan sen mahdollisuuden vastaan vaikkakin se olisi vain parin päivän pyörähdys mökillä tai hieman pitempikin. Ilo on otettava irti aina vain kun voi.  

 
4. Huolettomuus stressin/kiireen keskellä 
Ehkä tärkein elämänohje mikä minulle on opetettu lukiossa ja olen ikuisesti onnellinen sille joka opetti tämän minulle. 

 
5. Musiikki 
Ehkä elämän pienin ilo on musiikin kuuntelu, se saa aina hyvälle tuulelle eikä vie kuin muutaman minuutin ajastasi. Päivän saa alkamaan hyvällä mielenkin kun laittaa kuulokkeet korville ja suuntaa kohti bussi pysäkkiä. 


6. Uusien asioiden kokeminen 
Seikkailu on aina hauskaa eikä siitä voi koskaan koitua vain huonoja asioita. Oli sitten kyse omien rajojen voittamisesta tai jostain ihan arkipäiväisestä asiasta (tosin parkkisakko ei ehkä ole sellainen mistä löytyy jotain ilon aihetta)  

7. Urheilu 
Tämä on aina ollut minulle se asia jolla saa nollattua ajatukset ja saa itsensä motivoituneeksi. Lyhyellä lenkilläkin voi olla suuret vaikutukset. 

//Viime viikolla ei ilmestynyt postausta koska palasin lomamatkalta suoraan festariviikonloppuun, jonka jälkeen sairastuin. Näköjään joskus liian paljon hyviä asioita tuottaa jotain ei niin mielyttävää