keskiviikkona, huhtikuuta 10, 2013

My march favorites!

Hej! Päätin tehdä tälläisen march favorites- postauksen, sillä marraskuun aikana löysin & rakastuin uusiin ihaniin tuotteisiin ja vaatteisiin! Ajattelin, että tästä voisi tulla kuukausittain tehty postaus jos teitä yhtään kiinnostaa tälläiset :) Elikkäs ne jotka eivät tiedä mitä tämä favorites- postaus tarkoittaa niin, se on tiivistettynä postaus jossa kerron tuotteista joita olen tykännyt kuukauden ajan käyttää + mukana on myös random juttuita ( esim. musiikki, ruoka). Osa tuotteista on kyllä sellaisia, joita olen käyttänyt jo vähän pitempään, mutta ovat silti minun lemppareita!


Hair products 

1.  Doven nourishing oil care siloittaa kuivia,karheita ja pörröisiä hiuksia. Talvella minun hiuksistani tulee juuri tälläiset ja tämä on kyllä paras hoitoaine/öljy mikä oikeasti auttaa tähän ongelmaan.  
2. Tangle Teezer on kyllä maailman paras harja, sillä se ei vedä hiuksiasi, mutta se kuitenkin poistaa takut todella hyvin! Se myös poistaa sähköisyyttä ja tekee hiuksista kiiltävämmän näköiset. Tämä on kyllä ollut hiuksieni pelastus sillä välillä hiukseni tulevat todella takkuun ja normi harjalla se on todella hirveää yrittää avata niitä. 
3. Wellan color shampoosta on tullut minun yksi lemppareista, sillä värjättyä hiuksiani olen kauhesti pelännyt, että väri lähtee haalistumaan nopeasti pois (kesän lähestyessä hiukseni vaalentuvat aina tooodella paljon), mutta wellan shampoo on tehnyt väristä paljon kirkkaamman värisen ja se tekee myös hiuksista sileät & kiiltävät. 
4. Lopuksi TRESemmen slit end repaird. Tämä on kyllä pelastanut hiukseni, sillä oikeasti viiden (peräkkäisen) käyttö kerran jälkeen huomasin heti, että se alkoi "hoitamaan" kaksihaaraisia. Kokeilin tätä tuotetta ensimmäisen kerran kesällä lomamatkani aikana kun hiukseni altistuivat auringolle ja kroolille paljon. Ja voin kyllä sanoa nyt nille ihmisille jotka väittävät, että tämä ei toimi niin kyllä toimii ja hyvin! Toki ei nille kaksi haaraisille mitään ihme hoitoja ole mutta tämä ainakin 80% ehkäisee niitä ja hoitaa jo syntyneitä. Tuotetta tulee kuitenkin käyttää säännöllisesti, että se vaikuttaa. 

Skin care 

 

1. Garnierin nordic essentials- make-up remover wipes, poistavat hyvin meikin iholta ja myös veden kestävän ripsivärin!Ne kosteuttavat samalla ihoa ja tekevät siitä raikkaan tuntuisen. Nämä ovat hyviä etenkin treenien jälkeen sillä ne poistavat meikin kokonaan ja iholle ei välttämättä tarvitse tehdä mitään sen jälkeen. Voisin kertoa vielä vaikka miljoona hyvää asiaa näistä, mutta kaikki varmasti ymmärsivät miksi ne ovat niin hyviä :) (ps.näitä voi nyt ostaa hulluilta päiviltä tupla pakkauksen,5,50) 
2. Erisanin kolmen pisaran kosteusvoide on tullut todella tarpeeseen talven aikana sillä ihoni on ollut toodella kuiva ja hilseilevä. Tämä kostettaa sitä erittäin hyvin, mutta ei jätä rasvaista tunnetta iholle. 
3. Clearasilin rapid action gel was (clearer skin in 12 hours) on todellakin auttanut minua pääsemään eroon aknesta. Sitä kannattaa käyttää vain illalla, sillä se syvä puhdistaa ihoa ja prosessi kestää 12 tuntia. Aamulla kun heräät ihosi on paljon kirkkaampi ja terveemmän näköinen. Se ei kuitenkaan mitään ihmeitä tee, mutta jos sitä käyttää säännöllisesti niin se varmasti auttaa.  
4. Oriflamen aloe vera smoothing eye gel on auttanut minun ärtyneisiin silmiin/silmän alusiin. Se rauhoittaa niitä ja antaa raikkaan tunteen. Se vähentää samalla silmän alusten tummuutta.  

Fashion


Olen marraskuun aikana tykästynyt todella paljon kaikkeen keväseen liittyvään (olen tainnut innostua vähän liikaakin, hahha) etenkin vaatteissa. Pastelli värit, raidat, peplum ja värikkäät housut ovat ehdottomasti olleet minun lempparini. Kun näin bikbokissa tämän raita peplum- paidan ihastuin siihen totaallisesti, kassalle mennessäni huomasin vielä tämän beessin tähti huivin (jossa on liukuvärjättyjä tähtiä valkoisesta-pinkkiin) joka sopii aivan täydellisesti kevääseen & kesään sillä se on tarpeeksi ohut ja ilmava. Turkoosi on lempivärini ja tänä vuonna se onkin suosittu väri vaatteissa. Nähdessäni hmssä perus turkoosin t-paidan päätin heti ostaa sen sillä ihan perus t-paitaa voi yhdistellä eri asuihin niin monella eritavalla, varsinkin kun se on joku värikäs. Viimeinen lempparini on kultainen piikki kaulakoru, jossa on myös pieni palloja. Olen jo pitkän aikaan katsellut tuollaista korua netissä ja käydessäni indiskassa huomasinkin tuan, ei kyllä kauvan tarvinnut miettiä, että haluanko ostaa sen. 

Musik


Lopuksi vielä muutama biisi, joita olen kuunnellut viime aikoina paljon :   

 

   

   



Postaus ehdoituksia saa vielä jättää kommentti boksiin :) 

Tanja