torstaina, huhtikuuta 25, 2013

six weeks to summer ♥


 Hellou! Voitteko uksoa, että kesä lomaan on enään 37 päivää eli kuusi viikkoa. Nyt kun tua ilma tuolla ulkonakin alkaa paranemaan ei millään jaksaisi istuskella sisällä. Varsinkaan kun nämä kuusi viikkoa ovat täynnä kokeita ja ripari juttuja... Ensi viikolla olisikin taas fysiikan koe, johon ei oikeen kiinnostusta riitä.. Minulle käy aina näin, että kevään viimeisiin kokeisiin ei jaksaisi millään keskittyä, sillä keksin aina jotain paaaljon mukavampaa tekemistä. Varsinkin kun tua ihana auringon paiste (ja kesän fiilistely) antaa niin paljon iloisuutta ja energiaa :) Onko kellään muulla ikinä tätä ongelmaa? 

 Eilen aurinko paistoikin niin kivasti ja oli ihanan lämmintä tuolla ulkona, niin päätimme A:n kanssa suunnata Helsinkiin shoppailu reissulle. Meillä olikin todella kivaa sovitella kasa päin alennus vaatteita ja nautiskella auringon paisteesta pihalla. Sain samalla vihdoin ostettua pitkään haluamani pitsi shortsit ja konad- laatan, nyt en millään jaksa osottaa, että pääsen molempia käyttämään!


 





♥ Takki- Stockman 
♥ Laukku- Stockman 
♥ Pitsi toppi- Lindex 
♥ Housut- Lindex 
♥ Aurinkolasit- ? 
♥ Converset- Stockman

 Löysin aivan ihanan armeijan vihreän paidan.
  Ostin pitkään haluamani konad- laatan! 
 Kynsilakan & omena pastilleja
 
Ihanat vaalean siniset housut
 ja pitkään (viime kesästä asti) etsimäni pitsi shortsit ♥   


 Eilen kokeilinkin super helppoja ja  nopeita kiharoita, jotka tehdään ilman mitään kuumennus välineitä! Jos teitä kiinnostaa voisin jossain vaiheessa tehdä teille hius postauksen :) 


Tanja