maanantaina, kesäkuuta 17, 2013

Kesä viikonloppu ♥


   












 Voi sitä tylsää sunnuntaita näinkin viettää, hehhe!
 







Heij! Tälläisissä tunnelmissa tuli vietettyä viime viikon loppu (ja viikkoa). Sää oli pää asiassa erittäin huono, vettä satoi ja harmaata oli , mutta kyllä sinne joukkoon pari aurinkoista päivääkin maihtui joista sitten otettiin ilo irti. Elikkäs Lauantaina suuntasimme tyttöjen kanssa hietsun kirpparille katselemaan, löysinkin erittäin ihanan ja vähän käytetyn topin zarasta sekä Essie kynsilakan! Päivämme / Aamumme sujuikin aurinkoisessa säässä shoppaillen. Voitteko uskoa, että lähdimme kahdeksalta kesä viikonloppuna helsinkiin shoppailemaan ja palasimme ennen yhtä jo takaisin, hahah! Iltapäivällä suuntasimmekin porvooseen isovanhempiani katselemaan, kesän ensimmäiset kroketti pelit tuli pelattua. Illasta palasimmekin kotiin nauttimaan uudesta terassista ja grilli ruuasta , kauniissa kesä illassa.

En olekkaan täällä vielä kertonut, että perjantaina aloitinkin kesätyöni fazerin kahvilassa! Olin ja olen erittäin innoissani tästä sille tämä on ensimmäinen kesä työni sekä pääsin ihan fazer kahvilaan töihin :) Työhöni kuuluu asikkaiden palvelemista sekä erilaisia avustus töitä. Tämä ja seuraava viikko menevätkin töissä ja sen jälkeen lähdenkin riparille, joten kiirettä pitää taas kerran. Nyt olisikin niin kiva jos alku kesän helleaallot palaisivat takaisin, jotta voisi rentoutua kiireen keskellä aurinkoa ottaen

Toivepostaus ehdoituksia olenkin muutaman jo saanut, joten katson nyt koska ehdin ne toteuttamaan, mutta ne ovat tulossa viimeistään kesä loman lopussa, (vielä saa ehdoituksia antaa)! Hyvää maanantain jatkoa kaikille :) 

Tanja