tiistaina, elokuuta 06, 2013

Holiday in Kos!

Hellou! Tässä tulisi nyt siis postausta meidän lomamatkasta kosille. Kuvia tuli räpsittyä monta sataa,mutta päätin tiivistää ne tähän yhteen postaukseen, joten kyllästyttäisi teitä kuva tulvallani. Mutta ajattelin kuitenkin esitellä ostokseni erillisessä postauksessa, jos joku on niistä kiinnostunut?

Pohdimme pitkään mihin haluaisimme tänä kesänä lähteä vai lähdemmekö minnekkään? Itse olisin halunnut Italiaan tai Englantiin , mutta näihin molempiin on hyvin vaikea saada varattua matkaa lyhyellä varoitus ajalla. Joten lopuksi päädyimmekin sitten, että lähdemme Kosin lämpöön! Sillä tämä vaikutti juuri sopivalta kohteelta viikon rentoutumis lomalle. Joka päivä saimmekin sitten nauttia kuumasta auringon paisteesta kun varjossakin näytti kokoajan + 35 päivällä, mutta onneksi meri tuuli viilensi sopivasti siinä samalla. 

Kos on hyvin pieni saari (noin. viidenneksi pienin kreikan saarista) joka on aivan Turkin rannikoolla, pystyimme siis katselemaan Turkin rannikkoa rannalla ollessa. Mutta mielestäni se on yksi kauneimmista paikoista missä olen käynyt tähän mennessä Vaikkakin saari on pieni niin sieltä löytyy erittäin hyviä ravintoloita, kauppoja ja mikä parasta aivan mahtavat urheilu mahdollisuudet! Omat pyöräily tiet löytyvät lähes kaikki alta (mikä on hyvin harvinaista näin pienellä saarella), monenlaista vesi- ja moottori urheilua löytyi ja kuntosaleja, missä sitten sai osallistua erilaisille ohjatuille tunneille. Tietenkin näitä mahtavia mahdollisuuksia piti hyödyntää, joten hotellin omalla kuntosalilla tuli parikin kertaa käytyä. Pyöräilyä ja vesi urheilua olisin halunnut ehdottomasti kokeilla mutta ei sitä kaikkea viikossa vain ehtinyt, sillä piti sitä ehtä rentoutumaankin välissä. Mutta nyt on aika esitellä niitä kuvia, enjoy !  





 

 
Ensimmäinen päivämme sujui lähinnä matkustamisessa ja keskustassa kiertelemisessä. Sekä ihania maisemia katselemalla! Ja tietenkin ilta piti päättää omalle parvekkeelle auringonlaskua katsomaan & Ben and Jerry'siä syömällä. olin hyvin yllättynyt mitä kaikkea ihanaa sieltä ruoka kaupasta löytyikään Jos itse saisin valita mistä ruokani ostaisin, niin se ehdottomasti olisi sellainen kauppa mistä löytyy kaikki lemppari ruokani samasta paikasta, ja sellainen tämä meidän lähikauppamme juuri olikin.




 




Seuraava päivämme sujuikin sitten altaalla lähes tulkoon sekä kävimme kokeilemassa hotellimme kuntosalia. Illasta lähdimme sitten taas kiertelemään lisää keskustaa, ja päädyimmekin syömään tällaiselle ihanalle aukiolle, Jossa olevassa pienessä ravintolassa sai muuten aivan ihanaa salaattia !






















Tiistaina otimmekin suunnaksemme kolmen saaren purjehdus matkan. Ja voin vain sano, että wau! Kaikki ne pikkukylät, turkoosi merivesi, lämmin auringonpaiste, taivaalinen ruoka, maisemat ja loma fiilis tekivät purjehdusmatkasta vain ihanan Tälläiselle purjehdus reissulle on kyllä pakko päästä uudeleenkin joskus. Päivän pääteeksi menimme vielä hotellin viereiseen italialaiseen ravintolaan syömään, jossa siis pääsi istumaan valkoiselle hiekkarannalle meren ääreen, ihailemaan tätä kaunista maisemaa sekä nauttimaan siitä ihanasta ruuasta   




Loppu loma päivämme sujuivaitkin altaalla, shoppailemassa, rannalla, auringon laskuista nauttimisella, hyvää ruokaa syömällä ja ennen kaikkea rentoutumalla  



// Pahoittelut vielä tästä kuva tulvasta! Mutta en millään jaksanut jakaa näitä kahteen erilliseen postaukseen, sekä en myöskään tehnyt tällä kertaa kollaasia niistä, koska yksittäin kuvista saa enemmän selvää mielestäni. Mutta pitäähän välillä näitä pitkiäkin postauksia kirjoitella. 

Tanja