perjantaina, elokuuta 09, 2013

Viimeiset kesän fiilistelyt

   
Täällä sitä nyt istutaan sohvalla, lämpimään peittoon kääriytyneenä, omenateen, leffan sekä herkkujen kanssa Ja nautitaan viimeisestä kesäloman perjantaista. Viime päivinä en ole muuta tehnytkään kuin yrittänyt rentoutua mahdollisimman paljon, sillä koulun alettua sitä en kuitenkaan ttas ehdi tehdä, haha. En voi käsittää kuinka nopeasti nämä viimeiset viikot ovat menneet niin nopeasti, johtuu osittain varmaan siitä, että tekemistä on riittänyt jokaiselle päivälle, olenkin monta kertaa joutunut muistuttamaan itseäni, että koulu alkaa ensiviikolla eikä vasta parin viikon päästä. Vielä olisin voinut jatkaa lomaani ainakin muutamalla viikolla, mutta kesälomani on kyllä täynnä niin paljon ihania, hauskoja, tyhmiä ja rakkaita muistoja, että parempaa siitä ei olikaan voinut toivoa  

Pakko kyllä nyt myöntää, että olenkin viime aikoina oikeastaan unohtanut ottaa valokuvia sekä muutenkin edes kantaa kameraa mukanani. Tämä johtuu ihan vain siitä, että välillä on ollut niin hauskaa, että olen oikeastaan unohtanut räpsiä kuvia siinä samalla. Mutta sain sentään pitkästä aikaa kuvattua teille Päivän asu kuvia, sekä muutama kivakin postaus (minun mielstäni)on tulossa lähiaikoina tänne, kunhan pääsen tästä loma fiiliksestä ohi, hehhe! 
 Eli siis mitä olen viime aikoina tehnyt ? Nauttinut rennoista & hitaista aamuista, ottanut arskaa, käynyt vesipuistossa lillumassa, katsellut aivan liikaa youtube videoita , tehnyt aivan taivaalisia ruokia sekä pirtelöä ja lopuksit pelännyt kuollakseni ukkosta. Kyllä luit oikein, tämä tyttö pelkää ylikaiken (ei nyt ihan mutta melkein kuitenkin) ukkosta & salamoita. Ja niitä olenkin sitten viimeisten parin yön aikana peiton alla kauhun vallassa kuunnellut sekä pelännyt. Mutta nyt kuitenkin jatkan tätä leffa hetkeäni, halusin vain kertoa teille pikamoikat! 





 





 


 

// Follow me on instagram @tanjamariaah  

 Tanja