perjantaina, kesäkuuta 06, 2014

1. Three facts about myself


Näitä photo of the day- kuvahaasteita näkyikin viimekuussa aikamonessakin blogissa sekä muuallakin sosiaalisessa mediassa. Niinpä nyt itsekkin ajattelin toteuttaa tälläisen. Tarkoituksena on siis postata tänne (ainakin yrittää) joka päivä koko kesäkuun ajan sen päivän otsikkoa vastaava kuva. Kuvan on tarkoitus olla niin yksin kertainen, ettei sitä tarvitsisi perustella sen kummemmin! Tämä haaste lähtee vähän myöhässä nyt liikkeelle, kun rakas kamerani alkoi temppuilemaan pari päivää sitten, Nyt se onneksi toimii taas! Luultavasti en ehdi tekemään ihan jokaiselle päivälle omaa postausta, mutta joka toinen päivä yritän vähintään. Tällä on tarkoitus tuo pientä vaihtelua tänne blogin puolelle, joten toivottavasti tykkäätte! (aijon kyllä tehdä niitä "normaaleja" postauksiakin tässä välissä)


- Minulla on joka aamulle oma aamurutiini riippuen siitä mihin kellon aikaan herään. Ilman sen tekemistä päiväni on pilalla.

- Jos minun on pakko tehdä joku asia tietyllä hetkellä, yritän aina viivytellä sen tekemistä niin pitkäksi aikaa kun vain pystyn. Ja yleensä tämä tarkoittaa sitä, että voin unohtaa kyseisen asian moneksi päiväksikin (tämä koskee myös postausten tekoja, hups!)

- Olen luonteeltani oikeasti hyyyyvin omalaatuinen ja saatan joskus käyttäytyä kuin mikäkin höperö, mutta tätä puolta monet eivät ole (onneksi!) minusta vielä nähneet.