keskiviikkona, kesäkuuta 04, 2014

Lomalla viimeinkin!


Nyt se on sitten ohi. Yhdeksän vuotta peruskoulussa opiskelua on takana päin ja syksyllä astutaan sisään lukion ovista. En millää voi vieläkää uskoa (vaikka siitä on jo kulunut viisipäivää) että kaikki tuo on nyt oikeasti ohi ja edessä odottaa seuraavat kolme vuotta miettimistä mitä haluan tehdä isona. Ihan hullua miten tämä aika on kulunut näin nopeasti. Vielä ei ole tullut edes sitä kesä loma fiilistä vaikka täällä on vietetty jo monta päivää sohvalla makoillen. Osittain tämä johtuu ehkä tuosta ihanasta suomen säästä. Ensin paistaa aurinko ja on ihanan lämmintä, kun taas seuraavana päivänä sataa vettä ja on todella kylmä, yh! Onneksi enään kolme päivää ja pääsen nauttimaan välimeren lämmöstä Toivottavasti siinä välissä kun makoilen tuolla valkoisella hiekkaranalla nuo lämpimät kesäilmat ehtisivät rauntautua tänne lopullisesti! Alkaa tämä suomen ikuinen sään vaihtelu jo vähän tympiä... mikä onkin huomattu tässä tämän viikon aikana jo useampaan kertaan.
Tässä teille kuitenkin vähän kesäisempiä kuvia parin viikon takaiselta kuvaus reisulta, kun tämän ihanan auringon paisteen takia oli erittääääin vaikeaa löytää sopivaa kohtaa kuvaille. Aina oli liian aurinkoisaa, eikä sopivaa varjo kohtaa meinannut löytyä mistään. Onneksi pienen etsinnän jälkeen sellainen löytyikin!

 

// Ajattelin muuten tuon lomamatkan ajaksi ajastaa teille June photo of the day- postauksia, jottei tämä blogini koe jälleen kerran monen viikon hiljaiseloa. Mitä olette mieltä tästä?