keskiviikkona, lokakuuta 15, 2014

New cosmetics !


Viime ainakoina on tullut taas (jälleen kerran) tehtyä erilaisia kosmetiikka ostoksia ja ajattelinkin nyt esitelle teillä tässä niistä ne kaikista parhaimmat eli lempparit! Tällä kertaa lemppareita on vähän laajempi valikoima niin huulirasvaa kuin hajuvesiäkin, koska olen tässä pikku hiljaa yrittänyt laajentaa/uudistaa kosmetiikka "kokoelmaani" niinkuin tässä viimeisimmässä uutukais postauksessa mainitsinkin.

 

1. Olen jo pitemmän aikaa etsinyt itselleni täydellistä rajaustussia sekä kulmakynää, ja vihdoin onnistuin löytämään ne. Nimittäin Oriflamen meikkiartistien suunnitteleman  The one eye liner stylo rajaustussin sekä Lumenen kulmien muotoiluvahan. Tämä rajaustussi on erittäin kätevä, koska siinä on hyvin ohut ja terävä pää jolla saa erittäin siistiä jälkeä (jopa minä jolle se tuntuu olevan erittäin hankalaa) Lumenen kulmavahasta voin vain sanoa, että se on kyllä kaikki kehunsa ansainnut. Erittäin helppo käyttöinen ja tekee todellla siistiä jälkeä.
2. Toisena suosikkinani on Bastisten xxl volume kuivashampoo, joka on itse asiassa ollut lempparini jo pitemmän aikaa. Ihan vain siitä syystä, että se tekee hiuksista puhtaan näköiset ja antaa nille runsaasti volyymia, hiukset pysyvät koko päivän freshin näköisenä

 

3. Essien Bachelorette bash 53, johon ihastuin jo kesällä sen ihanan vaalenpunaisen ja liilan värisävyn yhdistelmän takia.
4. Lumenen paljon kehuttu Gel effect kynsilakka red currant 13. Mielestäni tämä on erittäin hyvä, koskä tällä sää hyvin tasaisen ja kiiltävä lakkauksen, joka (ehkä) muistuttaakin hieman geeli efektiä. 
5. Olen jo pitemmän aikaa omistanut tämän Maybelinen Baby lips cherry me huulirasvan, mutta en ole oikein koskaan käyttänyt sitä kunnolla. Ennenkuin nyt vasta syksyn tullessa kun huulet ovat aivan kuivuneet ja tarvitsevat niihin niin väriä kuin kosteutustakin. Tämä on aivan loistava siinä! 

 

6. Olen jo vähän aikaa havitellut itselleni tuota Donna Karan pure new york hajuvettä, joka tuoksuu ihanan omenaiselta Ja kun näin, että nämä molemmat hajuvedet Fresh blossom ja Pure new york olivat yhteis tarjouksessa hulluilla päivillä oli minun pakko kotiuttaa ne kassan kautta. Molemmat näistä hajuista tuoksuvat ihanan hedelmäisen raikkailta nimittäin!

 

7. Tämä Lumenen rasberry miracle blush sorbet voidemainen poskipuna sävyssä kukkaniityllä 3 lähti mukaan ihan kokeilu mielessä, sillä halusin kokeilla kuinka hyviä nämä voidemaiset poskipunat oikeasti ovat. Ja pakko kyllä myöntää, että tämäkin on ihan kehujensa arvoinen, sillä lopputulossa on heleän rosanvärinen jossa on vähän kimalletta mukana. Erittäin luonnollisen näköinen siis.

 

8. Maybelinen Fit me puuteri pääty lemppareihin ihan siitä syystä, että se on yksinkertaisen helppo kuljettaa jatkuvasti mukana ja tekee ihosta erittäin mattapintaisen, jättämättä paakkuja.
9. Näitä Eyluren tekoripsiä on tullut muutaman kerran kokeiltua ja nämä on yksinkertaisesti parhaat tekoripset mitä tiedän. Niin simppelit laittaa silmiin ja antavat kuitenkin volyymiä, vaikkakin ripset näyttävät hyvin luonnollisilta.
10. Viime aikoina olen innostunut myös käyttämään enemmän luomivärejä, varsinkin vähän tummempia sävyjä nyt syksyllä ja lemppari palettini onkin nyt Oriflamen Midnight&pink. Kaikki sävyt ovat perus pohjaltaan mattapintaisia, mutta niissä on vähän kimalletta mukana mikä antaa vielä paremman vaikutelman väristä.  

 

11. Ja lopuksi vielä Victoria Secretin uutuuksia eli tuoksu nimeltä Amber Romance. Tämä tuoksuu ihan syksyisen lämpöiseltä mutta siltikin hedelmäiseltä, täydellinen syys hajuvesi siis ♥ 

// Toivottavasti tykkäsitte postauksesta ja jos jatkossa haluatte nähdä lisää tämän kaltaisia tai muita meikki/ hius postauksia kertokaa ideoitanne kommentti boksiin ja toteuttelen niitä sitten kun ehdin!

Mukavaan Syyslomaa kaikille!