lauantaina, joulukuuta 06, 2014

Christmas wish list

Christmas wish list 
Ajattelin näin jouluhengen kasvattamiseksi tehdä itsekkin nyt tälläisen joululahjalistan, mitä onkin näkynyt lähes joka vuosi blogeissa. Omasta mielestäni nämä ovat erittäin kätevä vaihtoehto esitellä & kertoa läheisille mitä haluat joululahjaksi. Onhan se paljon helpompi selittää kuvalla kuin tekstillä. "Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa" Eli tosiaankin keräsin tähän joululahjalistaan omia toiveitani sekä sellaisia toiveita joita varmastikkin moni muukin toivoo itselleen joululahjaksi.  
1. Pyjama on varmastikkin jokaisen meistä vakio asia joululahjalistalla, koska kukapa ei haluaisi rentoutumis asua missä viettää koko joululoma?  

2. Tämä on ehdottomasti jokaisen tytön lemppari asia saada jouluna, jos et mitään erityistä toivonut. Korut ovat aina erittäin loistava lahja idea, koska ne sisältävät yleensä hyvin paljon tunne arvoa ja ovat yksi osa pukeutumista.   

3. Kaikki tytöthän rakastavat käsilaukkuja, joten mikä ei olisikaan parempaa kuin saada sellainen joululahjaksi. Mukava aloittaa uusivuosi uudella laukulla.  

4. Kosmetiikka on varmastikkin se yksi perinteisimmistä lahjoista mitä jouluna saadaan, mutta se on myös varmasti kaikista käytännöllisin lahjaidea.  

5. Urheiluvaatteet ovat myös loistava lahjaidea, koska suurin osa meistä harrastaa jonkinlaista liikuntaa ja kukapa ei haluaisi tehdä sitä mukavanlaisessa sekä värisessä asussa. 

6. Kosmetiikka välineet kuten meikkipussit ja siveltimet, ovat myös käytönnöllinen lahjaidea koska niitä tarvitsee aina uusia ja niille löytyy aina käyttöä. 

7.  Kirjat sekä elokuvat ovat myös loistava pelastus joululomalla kun ulkona on harmaata ja sateista (kukaan meistä ei siis _oikeasti_ toivo tälläistä ilmaa), joten niitäkin on ehdottomasti mukava saada.  
8. Viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä tulevat ne kaikkein klassisimmat lahjakortit, kun yksinkertaisesti et vain enää keksi mitä antaa lahjaksi. Tämä pelastavat sinut ehdottomasti niiltä murheilta, koska tällä ainakin voit taata, että lahjan saaja yllättyy iloisesti 

Itselläni joululahjojen ostelu tuottaa aina tuskaa ja päänvaivaa, koska kukapa ei haluaisi miellyttää lahjan saajaa. Helpoin tapa mielestäni on lähestyä tätä ongelmaa  katselemalla muiden ideoita siitä mitä voisikin ostaa sille henkilölle tänä vuonna tai yksin kertaisesti soveltaa sen henkilön tykkäämisen kohteita lahjaideaasi. Ja loppujen lopuksi kyllä kaikki ilahtuvat positiivisesti kun edes joku on ajatellut heitä lahjalla vaikkei se sisältö miellyttäisikään tällä kertaa. 

Loistokasta Joulun odotusta!