maanantaina, joulukuuta 01, 2014

What is in my bag ?


Pitkästä aikaa näin joulukuun ensimmäisen päivän kunniaksi päätinkin toteutella vähän teidän toivepostauksia taas ja tällä kertaa olisikin luvassa laukun sisältö postausta. Mitään kovin ihmeellistä en kanna laukussani yleensä mukana, koska lukio kirjat vievät suurimman tilan siellä ja kaiken lisäksi ne painavat erittäin paljon. Mutta mukanani kulkee aina joitain pakollisia asioita, joita tuleekin aina päivän aikana tarvitsemaan. Laukku ja sen sisältö vaihtelevat paljonkin sen perusteella mitä päivän aikana on luvassa, mutta tässä esittelen teille ne yleisimmät ja tärkeimmät "must have" asiat.



Yleiseksi vakkari laukukseni on muodostunut tämä H&M;stä vuosi sitten ostettu keinonahkalaukku, joka yllätys yllätys on sen kovasta käytöstä huolimatta pysynyt melkein uuden veroisena. Laukkuun mahtuu paljon tavaraa kerralla ja sitä on mukava kuljettaa mukana, joten sen takia se onkin muodostunut vakkari koululaukuksi. Tosin viime aikoina olen myös alkanut innostumaan enemmän kangaskasseista joten välillä mukanani kulkeekin tämän sijasta valkosipuli kangaskassini.


Asiat jotka varmasti löytyvät laukustani joka päivä ovat ehdottomasta- kännykkä, vesipullo, käsirasva, tabletti, kuulokkeet, lompakko ja hiusharja. Nämä ovat ne asiat joita tulee yleisimmin käytettyä päivän aikana, varsinkin tablettia ja vesipulloa. Tietystikkin nämä asiat vaihtelevat päivän ja tekemisien mukaan, mutta tältä ne yleisimmin näyttävät. 



Näillä asioilla selviää jo pitkälle päivän aikana ja nämä ovat ehdottomasti ne joita tulee eniten käytettyäkin. Mukanani kulkee siis päivän aikana- kännykkä & kuulokkeet, koska bussi matkani kouluun on sen verran pitkä, että aamulla se taittuu viel puoli unessa tai musiikkia kuunnellessa. Kalenterikin kulkee useimmiten mukana, koska ilman sitä en varmastikkaan muistaisi puoliakaan menoistani. Vesipullo ja käsirasvakin ovat yhdet erittäin tärkeimmistä asioista mukana, koska päivän aikana tulee useampaankin kertaan juotua vettä sekä rasvattua käsiä varsinkin näin talvi aikaan. Penaalikin kuuluu niihin ehdottomasti aina mukana oleviin asioihin, ilman sitä en selviäisi nimittäin mistään tehtävistäni. Hajuvesi, purkka, puuteri ja huulirasva ovat myös välttämättömiä, mutta eivät aina kuitenkaan kulje mukana.


Laukustani löytyy vielä kaiken muun ehdottomasti tärkeän asian lisäksi ne kaiksita tärkeimmät tavarat eli oppikirjat ja tabletti, joita hyödynnän joka päivä opiskelussani. Niiden lisäksi mukana kulkee vielä kaapin avain, laturi, hiusharja & ponnari. Ja viimeisenä ehdottomasti mukana kulkevana asiana on tietysti lompakko

Tälläinen sisältö laukullani on lähes joka arkipäivä. Yksinkertainen, mutta sisältää kaikki tarvittavat asiat koko päivän ajalle. Olen yrittänyt valita mukana kulkevat tavarat sen mukaan, että tulen niitä oikeasti tarvitsemaan tai käyttämään päivän aikana, jottei mukana kulkisi ihan turhia asioita vain tilaa viemässä. Tietenkin vapaa-ajalla laukussani on paljon vähemmän tavaraa ja vain ne kaikista tärkeimmät, koska silloin kannan mukanani vain pientä pikkulaukkua. Toivottavasti nautitte tästä vähän erilaisemmasta toivepostauksesta. En ollutkaan tälläistä aijemmin toteuttanut, mutta mielestäni on mukava joskus tehdä vähän erilaisempiakin postauksia niiden "vakkareiden" tilalle. Joten jatkossakin voi antaa näitä toivepostaus ehdoituksia ja toteuttelen niitä, sitten aina välillä :-D 

Mukavaa joulukuun alkua kaikille!