torstaina, tammikuuta 29, 2015

Wednesdays outfit !


 Kerrankin pääsen esittelemään teille tuoreita asukuvia ! Sen sijaan, että näyttäisin muutaman viikon takaisia näpsyjä. Halusin nimittäin varta vasten esitellä teillä tämän leopardi & crop top asuyhdistelmän, koska kesällä ihastuin suuresti näihin leopöksyihin, mutta kaikkia niitä ihania kesävaatteita on niin vaikea pitää talvella palelematta. Siksi ajattelinkin näyttää teille miten minä yhdistelen niitä kesänlemppari vaatteita näin talvella. 
Joskus tulee vain niitä päiviä kun haluaisi lähteä ovesta lökörit jalassa ja olla mukavissa vaatteissa koko päivän, mutta kuitenkin tekisi mieli näyttää vähän paremmalta. Juuri tähän tarkoitukseen leopöksyt ovat parhaat! Ne muodostavat ihanan rentoilu asun, joka kuitenkin näyttää vähän paremmalta kuin ne tavalliset lökärit. Ja kun nämä leopöksyt yhdistää vielä paksuun crop villapaitaan (sekä legginsseihin, jottein jalat palellu ohuiden leopöksyjen alla) on siinä täydellinen rentoilu päivän asu. Tästä asuyhdistelmästä onkin syntynyt yksi lemppareistani Kyllä niitä ihania kesävaatteita voi siis yhdistellä myös talvi käyttöönkin ilman mitään ongelmia!  
Sen lisäksi, että halusin esitellä teille tämän asukokonaisuuden halusin myös näyttää viimeistä kertaa hiukseni tämän laisina. Tänään on nimittäin luvassa kampaaja ja vihdoin pääsen eroon näistä hassun laisista ombre hiuksista. Ylhäällä punaista ja alhaalla rusehtavaa, siitä sen saa kun omistaa hiukset jotka vaihtavat väriä itsestään ja näyttävät aina vähän erilaisilta. Tarkoitus olisi myös muuttaa vähän hiusmallia vaikkakin en yhtään tiedä mitä haluaisin sille tehdä. Luvassa on siis mielenkiintoinen päivä, jonka tuloksesta näätte myöhemmin vähän lisää! 

//Haluaisitteki jatkossakin nähdä tämän tyyppisiä asukuvia vaiko kenties jonkun muunlaisia?

More me on instagram @tanjamariaz