maanantaina, maaliskuuta 23, 2015

Details of my room!

Vihdoin on aika esitellä teille vähän huonettani! Tälläinen huone-postaus on ollut tarkoituksenani toutttaa jo vähän aikaa, mutta se on aina vähän jäänyt sekä unohtunut jonnekkin. Innostuksen kuitenkin palasi takaisin tämän postauksen aiheeseen kun vihdoin sain hankittua itselleni sen pienen tarvittavan asian mikä kuvailustani on puuttunut, mainitsinkin tästä jo vähän vihjailua viime postauksessa. Tämä puuttuva elin, minkä ansiosta sain toteutettua huone-postaukseni on nimittäin kamerajalka. Sen avulla oli niin yksinkertaista ja helppoa kuvata vaikeistakin kuvakulmista ilman minkäänlaisia ongelmia, ilman kamerajalkaa ei ehkä tämä postaus olisi onnistunut. Kamerajalka ratkaisee tulevaisuudessakin varmasti vielä monta hankalaa ongelmaa . Tästä pienestä apuvälineestä on siis varmasti hyötyä tulevaisuudessakin!

Ensimmäinen asia mitä huoneesta esittelen teille on sänky & yöpöytä/hyllykkö nurkkaukseni. Mitään erikoista se ei tosin pidä sisällään. Kuten kuvastakin voi huomata huoneeni väriteemana on vaalensinen, harmaa ja valkoinen. Kolme väriä, jotka mielestäni sopivat erittäin hyvin yhteen ja näyttävät raikkaan modernilta. Tämä väriteema sekä tunnelma toistuvat muuallikin huoneessani.

Hyllykkö/yöpyötä on ehdottomasti yksi lemppari asioistani huonessani. Syy siihen on simppeli- hyllykköön olen voinut laittaa esille kaikki kivoimmat koristeesineet, lehdet, dvdt, , hajuvedet, korut sekä lempi käsilaukkuni. Tähän hyllykköön on myös helppo säilöä tavaroita piiloon, kahteen alakaappiin sekä ylhäällä oleviin koreihin, esim oikenpuoleisessa korissa pidän kaikki elektroniikka tarvikkeeni. Parhaana puolena hyllykössä on  ehdottomasti led- valot jotka olemme asentaneet siihen tuomaan tunnelmaa iltaisin huoneeseeni.

Hyllykön yläpuolella oli aijemmin pelkkää tyhjää seinä tilaa ja koska olen aina tykäänyt erilaisista sisustusteksteistä päätin laittaa sellaisen siihen esille. Mitään syvällistä merkitystä seinätekstilläni ei ole, halusin vain valita sellaisen ei niin klassikkomaisen seinätekstin, joka samalla kuvastaa kuitenkin jollain tavalla minua.
 Hyllykön päälle olen asetellut muutaman lemppari hajuveteni, kynsilakkoja, rahapuun, valokuvakehyksen sekä muutaman korurasian tuomaan pieniä erilaisia yksityiskohtia. 

Sänkyäni vastapäätä olevalle viistoseinälle olen kasannut värikkään kuvasydämmen lemppari valokuvistani muutaman kesän takaa. Ideana kuvasydämmellä oli aluksi, että valokuvat vaihtelisivat vuoden aikojen mukaan jotta kaikki tapahtuma kuvat pääsisivät esille, mutta nyt kuvien vaihtaminen on vähän unohtunut. Syy tähän on varmastikkin se, että pidän nykyisen kuvasydämmen antamasta teemasta sekä se muistuttaa erittäin loistavista kesämuistoista  

Tuolla samaisella seinällä sijaitsee myös telkkarini, kukka asetelma sekä vanha meikkipyötäni, jota nykyisin tosin en enään käytä kuin säilytykseen. Vaikkakin tunnelma huoneessani on aika vaalensini, harmaa, valko painotteina on toinenpuoli huoneestani paljon värikkäämpi. Tämä kompensoi mielestäni hyvin synkempää tunnelmaa, joka toisella puolella huonetta vallitseen. Joten loppu tuloksena huoneeni yhtenäinen teema on siis erittäin raikas, värimaailman sekä suurten ikkunoiden ansiosta. 

Ovesta sisään astuttaessa ensimmäinen asia minkä näet on ikkunaseinäni, jolla sijaitsee koulu/meikkipöytäni. Itse opiskelu puolta pöydästäni en käytä melkeinpä koskaan, vaan pöydän käyttö on painottunutkin enemmän tuohon meikkauspuoleen, koska ikkunasta tuleva luonnonvalo tuo mukavasti valoa meikkaamiseen aamuisin.

Vaatekaappini ja meikkipöytäni väliin jää pieni kulmaus, jossa säilytän tarvittavia koulutavaroitani. Oikeastaan tuolle kulmaukselle ei ole minkään näköistä käyttö tarkoitusta tuon lisäksi, se on vain sopiva piilopaikka tavaroille joita en halua pitää esille huoneessani. 

Oven takana sijaitsee naulakko, jossa säilytän kaikki laukkujani, reppuani, pitkiäkaulakoruja sekä muutamia kotiolovaatteita. Naulakon alapuolella sijaitsee pyykkikorini sekä mustavalkojuliste vauva kuvitani, varmastikkin maailman paras säilytyspaikka sille, hahahah. 


Lopuksi halusin vielä esitellä kokonaiskuvan sänky & hyllykkö nurkkauksestani miltä se oikeasti näyttäisi normaalitilanteessa sekä tämän uutukaisen eli kamerajalkani. Kyseinen kamerajalka jonka päädyin ostamaan on Hama star 61, koska se oli aloittelijoille suunnattu jalka, josta löytyi kaikki ominaisuudet mitä tarvitsin. Olen erittäin tyytyväinen päätökseeni ostaa tämä kyseinen kamerajalka, koska siitä on ollut todellakin  apua kuvaillessa (vaikkakin vasta muutaman kerran olenkin päässyt kokeilemaan sitä)Tämä ehdottomasti pelastaa muutamilta vaikeilta tilanteilta, joihin olen joutunut ilman kamerajalka. Kuvaamisesta tulee siis jatkossa paljon helpompaa! 

// Toivottavasti tykkäsit jälleen kerran vähän eri tyyppisemmästä postauksesta, itse ainakin tykkään tehdä näitä! Joten toivottavasti tekin tykkäätte tälläisestä vaihtelusta, ettei aina niitä samoja asioita uudelleen ja uudelleen. Pikku hiljaa kaikki postaus ehdoituksenne alkavat olla tehty jo (lukuun ottamatta my day, sillä yritän edelleen joskus saada sen toteutettu, ehkä synttäreinäni!) joten kysyisinkin nyt teiltä uusia postaus ehdotuksia, koska haluan muuttaa vähän tätä blogini niin sanottua teemaa ja tehdä vähän erilaisia juttuja. Ehdotuksia otetaan siis vastaan! :-)