lauantaina, maaliskuuta 14, 2015

Pancake night


Kiireen ja stressin keskellä (tätä taitaa nykyään olla aika paljon) on hyvä välillä viettää ihana shoppailu/rentoilu päivä, jonka vietinkin viime lauantaina. Suunnitelmamme tuoksi päiväksi olivat aika yksinkertaiset vähän shoppailua helsingissä ja sen jälkeen lettukestit, nam! Loistava suunnitelma lauantai päivälle. Mitään erikoista syytä meillä ei ollut helsingin shoppailu reissulle muutakuin toiveena oli löytää minulle täydelliset boyfriend farkut, koska olen jo kesästä lähtien himoinnut itselleni sellaisia Ja löysinkin aivan täydelliset sellaiset -instagramiani seuraavat ovat saattaneetkin bongata ne jo siellä. Voi olla, että niiden ostamisen jälkeen ne ehkä ovat liiankin usein päätyneet aamulla jalkaan . Tämän erittäin onnistuneen reissun päätteeksi suuntasimmekin lettukesteillemme! 



 
Tämä melkein valmis amerikkalainen pancake mix mitä käytimme oli kerrassaan mahtava! Sillä sai aikaan erittäin maukkauta sekä kouhkeita lettuja. Juuri täydellisiä aamupalalla tai myöhäis iltapalaksi. Näiden tekeminenkin oli niin nopeaa ja helppoa, että pitää jatkossakin pitää tälläisiä herkullisia lettukestejä.



Lettukestit eivät olisi lettukestit ilman mansikoita (puuttuvat kuvasta), kermavaahtoa, suklaakastiketta ja vaahterasiirappia.  NAM   En ole koskaan välittänyt erityisemmin letuista, mutta nämä amerikkalaiset letut ovat niin maukkaita, että voisin syödä niitä vaikka joka päivä aamupalaksi, jos vain voisin. Nämä on vielä niin helppo valmistaa + ne maistuvat aivan taivallisille!

Kaikin puolin rentoutumis lauantai oli erittäin onnistunut! Vähän vaihtelua sille sarjojen katselu/ opiskelu ja yökkärissä löhöily lauantaille. Näitä tunnelmia on tullut vietettyä monia viimeisen parin viikon aikana, koska tässä jaksossa minulla on suurin osa kursseista sellaisia joista ei ole koetta koeviikolla vaan kurssin aikana tehdään muita erilaisia tehtäviä kokeen sijasta. Näihin erinnäisiin tehtäviin onkin kulunut eriiittäin paljon aikaa. Onneksi nyt ollaan jo voiton puolella ja mikä parasta synttärinikin lähestyvät kovaa vauhtia! Maaliskuu on aina ihana kuukausi kahdestä syystä: Kevät aurinko & synttärini Vaikka kiirettä onkin paljon silti elämä hymyilee :-) 

//Vaateostoksista lisää myöhemmin, erityisesti niistä lemppari housuistani! Sneak peek:kia voit katsoa @tanjamariaz