sunnuntaina, huhtikuuta 05, 2015

My Birthday!


Nyt on aika palata takaisin viime viikonlopun tunnelmiin kun juhlittiin minun syntymäpäivääni sekä puoivuotista yhdessä oloa poikaystäväni kanssa Luvassa oli herkullista aamupalaa, ruokailua kavereiden kanssa sekä rentoilua. Pienistä takapakeista huolimatta päivä oli erittäin onnistunut ja yllätyksiä täynnä!

 
  
Synttäripäiväni alkoi erittäin mukavasti sänkyyn tuodulla aamupalla johon kuului tuoretta croisanttia, hedelmiä sekä vadelmasuklaa mukikakkua joka muistutti ihan mutakakkua, nam! Tuota uutta mukikakku reseptiä onkin tullut kokeiltua useaan kertaan tuon jälkeen, koska se oli vain kerrassaan niin hyvää. 

 
Aamupalan jälkeen luvassa oli vähän synttärilahjojen availua, joista kaikki oikeastaan oli itsevalitsemiani, lukuun ottamatta poikaystävältäni saatua yllätyslahjaa Virallinen syntymäpäivä lahjani oli nimittäin lippu weekend festivaaleille!

 

Kuva minusta ja poikaystävästäni

 

Uudet kuulokkeet urbanears:ilta joita olin jo pitkään havitellut itselleni!

 

Lopuksi vielä tämä aivan ihana yllätyslahja poikaystävältäni, joka oli kaksioisainen monogrammi kaulakoru meidän nimillä.

 

Pientä rentoilua Ben&Jerry's jäätelön ja Pretty little liar:sien kanssa. 

 
Päivän asu :  
Nahkatakki - zara 
Huivi - Cubus 
Bleiseri - Stockman  
Farkut - Zara 
Korkkarit - Ulkomailta 

 


Illasta oli vielä luvassa ruokailua kavereiden kanssa Vapianossa. Oli kerrassaan erittäin mukava synttäri-illallinen hauskojen juttujen ja mahtavan ruuan kera.


Loppu illasta oli vielä luvassa rentouttava elokuva hetki poikaystävin kanssa, loistava päätös erittäin mahtavalle syntäri päivälle! Näin synttäreitäni juhlittiin siis itse synttäripäiväni, mitään erikoisia juhlia ei loppujen lopuksi ollutkaan luvassa, mutta on niitä monia muitakin hetkiä vielä tulossa jolloin voi juhlia!  
Loistava päivä loppujen lopuksi, jonka muistaa vielä myöhemminkin :-) Ensi vuonna sitten luvassa vähän isompia juhlia 18 v. synttäreillä!

Hyvää pääsiäistä vielä kaikille!