perjantaina, huhtikuuta 24, 2015

Spring Vibes!


Long time no see!   
Tarkoitukseni oli tehdä teille jo kauvan aikaa sitten postausta kevät/alkukesä vaatte lemppareista sekä muutamista asuideoista kevääksi, mutta toisin siinä sitten kävikin. 
 Ajatus tästä postauksesta kuullosti aivan loistavalta, mutta sen toteutus olikin sitten vähän haastavampaa kuin olin ajatellut. Nimittäin rakas säämme ei ole viime aikoina oikein suosinut minua... Joko ulkona oli aina liian harmaata ja sateista tai siellä paistoi ihana aurinko, mutta tuuli niin paljon ettei kuvaamisesta olisi tullut mitään. Niinpä päädyinkin sitten esittelemään nämä asu lempparit ihan perinteisessä muodossa, ei ainakaan jää epäselväksi mikä tämän kevään/kesän teemana on! 

 
Näistä vaatekappaleista sekä väreistä koostuu minun tämän kevään lempparit, ainakin pääsääntöisesti.  
Kultaista, raikkaita värejä, kontrastia, hameita, hiuskoristeita, värikkäitä toppeja, (neuleita) ja denimiä  

 
 
Tämä raikkaiden- ja kontrastivärien yhdistelmä liitettynä kultaisiin asusteisiin on ehdoton lempparini! Se tuon hyvin esille kevään väriteemaa (tai ainakin minun väriteemaani) niiden synkkien talvivaatteiden jälkeen.

 
Aurinkolasit ja kynsilakat ovat ne ensimmäiset asiat, jotka pitää kaivaa esille heti maaliskuun jälkeen kun kevät aurinko alkaa paistamaan oikeen kunnolla. Se meinaa sitä, että kesäloma lähestyy hurjaa vauhtia!

 
Tänä keväänä ja kesänä tulen aivan varmasti hurahtamaan kaikenlaisiin kukkaseppeleisiin ja hiuskoristeisiin, ne ovat vain niin yksinkertainen tapa luoda asuun jotain erikoista ja näyttävää


 Tältä kevään ja alkukesän lempparini siis näyttävät!
 Paljon värejä ja hameita- kaksi lemppari asiaani kesän lähestyessä (varsinkin kun ne talven synkät värit eivät oikein ole se minun juttu) Tietystikkään joka ikinen asuni ei näytä näin raikkaalta ja värikkäältä, mutta tämä on se teeman pohja, josta ideat asuihini lähtevät! 
 Kuvia niistä kevät asuista on luvassa vielä, kunhan tuo sää vain olisi kerrankin puolellani tässä asiassa!  

//Erilaisia postaus ehdoituksia saa jättää kommentti boksiin!

Aurinkoista viikonloppua :-)