lauantaina, toukokuuta 07, 2016

kesäkelejä


Viimeisen viikon aikana on ollut aivan mahtavaa nauttia näistä +20:n asteen lämpötiloista ja sitä myötä kaivaa esiin kaapista kaikki ne ihanat kesävaateet, joita on kaivannut koko talven. Viime sunnuntaina päätimme sitten lähteä nauttimaan tästä ihanasta ilmasta ihan pihalle asti. Koska lämpötilat olivat sen verran korkealla sekä aurinkopaistoi kirkkaalta taivaalta, päätin ensimmäistä kertaa puoleen vuoteen pukea päälleni lyhyen paidan, farkkutakin sekä kesähousut. Tuo asu yhdistelmä oli kyllä aivan loistava tuohon ilmaan pihalla, siellä olisi pärjännyt jopa shortseilla tai kesämekolla (joilla todellakin pärjää nyt tuolla ulkona näiden monen päivän "helle"lämpöjen jälkeen). Tuosta ihanasta ilmasta ja kesäisemmistä vaatteista en kuitenkaan päässyt nauttimaan niin loistavasti kuin itse ajattelin.


 Nimittäin muutaman päivän jälkeen minulle iski niin pahat siitepöly allergiat, että ulkona olemisesta tuli aivan mahdotonta vaikka kuinka yritin. Toiset istuskelevat pihalla nauttimassa kesäisestä ilmasta kun minut on lukittu tänne neljän seinän sisälle nauttimaan ikkunasta tuota samaa maisemaa. Ja koska minä olen ihminen, joka taistelee viimeiseen asti uhmasin tätä siitepölystä aiheutunutta allergiaani ja yritin toissa päivä mennä pihalle nauttimaan ihanasta kesä illasta tyttöjeni kanssa, no toisinhan siinä sitten kävi. Seuraavana päivänä heräsin meinaan 39 asteen kuumeessa ja ulko ilma oli todellakin kiellettyä aluetta. Onneksi on kuitenkin olemassa sosiaalinen media, joten snapchatista on kiva seurata kateellisena täältä sängyn pohjalta mitä muut puuhastelevat tuolla ulkomaailmassa. Toivottavasti  tämä on kuitenkin vain hetkellinen ongelma ja ensi viikolla voisin itsekkin aloittaa tuon nauttimisen ♥ 

//tämän sängyn pohjalla makaamisen takia postaukset voivat olla vähän harvassa, koska kuvaaminen ei nyt viimeisen viikon aikana ole kauheasti onnistunut.