tiistaina, huhtikuuta 26, 2016

Sisustusta puulaatikoista


Minulla on ollut muutostamme lähtien huoneessani tälläinen epämääräinen nurkkaus millä ei ole ollut minkään näköistä fiksua käyttö tarkoitusta. Muutama viikko sitten selaillessani pinterestiä löysin aivan loistavan idean minkä halusin toteuttaa tähän epämääräiseen nurkkaukseen, jotta siitä voisi saada paaaljo hyödyllisemmän. Aluksi ajattelin laittaa siihen tälläisen valmiiksi rakennetun avohyllykön, mutta mistään ei tuntunut löytyvän juuri oikean kokoista tähän käyttö tarkoitukseen. Olin jo vaipumassa epätoivoon kunnes keksimme idean siitä, että mitä jos me rakentaisimmekin tälläisen hyllykön itse kasaamalla puulaatikoita päällekkäin. Idea kuullosti niin loistavalta sekä samalla hyvinkin toimivalta ratkaisulta, joten päätimme lähdimme toteuttamaan sitä. 
Haasteeksemme syntyi kuitenkin se, että mistä löydämme tarpeeksi tukevia sekä oikean kokoisia laatikoita. Pitkän googlettelun jälkeen olimme täysin varmoja, että nyt kaikki on kunnossa. Todellisuudessa päädyimme lopulta istumaan bauhaussissa 2 tuntia googletellen ikean sivuja ja etsien sopivan isoja laatikoita rakennelman pohjaksi, koska bauhaussista niitä ei sittenkään löytynyt. Pitkän etsinnän jälkeen löysimme loistavat laatikot (jotka kuitenkin todellisuudessa olivat seinälle laitettavia hyllyköitä). 


Tältä nurkkaus näytti ennen projektin aloitusta:


 

Uusi nurkkaus:


 

Tältä lopputulos näyttää:  



Kaikki 3 vaihetta:


Uusi nurkkaukseni hyllykkö on siis kokonaisuudessaan rakennettu puulaatikoista. Kolme alammaista laatikkoa ovat ikeasta ostettuja seinähyllyjä (joistä käytimme vain runko osan), laatikosto sekä kaksi päälimmäistä laatikkoa ovat bauhaussista. 
Lopputulos on mielestäni paaaaljon parempi kuin tämä alkuperäinen varsinkin kun tähän uuteen hyllykkö ratkaisuun saa myös ihanat tunnelmavalot ♥    
Olen jo pitempään katsellut, että haluan rakentaa eurolavoista itselleni sängyn sitten kun saan tämän vanhan (lasten)sändyn myytyä alta pois, mutta en koskaan kuvitellut, että puulaatikoistakin voisi rakentaa jotain näinkin hyödyllistä sekä samalla sisustuselementtimäistä. Ehkä jatkossakin täytyy eksyä sinne pinterestin puolelle kun se osottautui niin hyödylliseksi jo toistamiseen. 


//sunnuntaina ei ilmestynyt postausta juurikin tämän rakennus urakan takia, asiasta ilmoittelinkin snapchattini puolella.