sunnuntaina, kesäkuuta 26, 2016

Tunnelmia riparilta


Viime viikolla täällä, tällä viikolla jossain muualla. 
Viime viikko vietiin ylöjärvellä riparitunnelmissa. Viikon ajan me tehtiin sketsejä, pidettiin raamiksia sekä skadoja ja keksittiin kaikenlaista muuta ohjelmaa niin meille isosille kuin pikkusille. Mahtava leiri viikko oli taas kysessää, vaikkakin näin isosen näkökulmasta ripari leirit ovat hyvin hajottavia niitten kaaottisuuden takia. Ohjelmaa riittää vaikka kellon ympäri, mutta loppujen lopuksi hauskaakin aina on. Tässä on nyt muutamia tunnelmia meidän viikosta. 

  •  Meillä isosilla on muutamia etuja tässä hommassamme. Pääsemme näkemään mahtavia auringonlaskuja järvimaisemassa, mutta myös valvomaan myöhään puhumalla kaikkea maan ja taivaanvälistä kesäyöistä nauttien (mikä toisaalta ei ole kauhean hyväkään asia rankan leiriviikon aikana) 

  •  Kyllä isosen ehtii leiriviikon aikana kaikkien stressaavien ohjelma suunnoittelujen ohella nauttimaan auringosta, suotelemisesta ja suklaasta.

  • Räiskäleitä

  •  Viikon aikana järjestävät iltaohjelmat ja sakadat ovat ehkä yksi hauskimmista asioista leireillä, mutta kaaos (joka jo nimensä mukaan kertoo kaiken) on kyllä yksi hauskimmista, ei ehkä pikkusille, mutta meille isosille ainakin 


Riparilla tapahtuu kyllä kaikkea muutakin kuin mitä tässä ehditte nähdä, mutta ne ovat asioita mitkä täytyy kokoa itse. Jokanen leiri on erilainen, niin ihmisten kuin toiminta tapojenki takia. Kaikkia yhdistää kuitenkin yksi lähtökohta : mahtavan leiri viikon ja kokemuksen saaminen! Ja noin 99 prosenttia ajasta se tapahtuukin, 
Näitä oli viime viikon tunnelmat, tällä viikolla nautitaankin sitten mökkimaisemista ja sukulaisten seurasta (joista luvassa lisää myöhemmin)