sunnuntaina, lokakuuta 09, 2016

Lemppariasu

Nyt olisi sitten aika palata takaisin tänne blogin pariin. Kaikki se kiire ja stressi niin koulu jutuista kuin ylppäreistäkin on nyt sitten ohi, vihdoinkin. Nyt on sitten aika pitää pieni hengähdys tauko kaikesta opiskelu uurastuksesta ja keskittyä kaikkeen muuhun, esimerkiksi tämän blogin eloon herättelemiseen. Kaikki muut asiat ovat viimeisen parin kuukauden aikana olleet tärkeämpiä kuin tämä, mutta nyt olisi sitten aika löytää motivaatiota myös tännekkin. 

 
Haalari - h&m 
Neule - ginatrico 
Pipo - ginatrico 
Kengät - primark 


Hieman on viroitusoireta kamerasta ja kuvaamisesta sekä tästä tekstien kirjoittamisesta, mutta ehkä sitä taas tottuu tähän kaikkeen pienen "harjoittelun" jälkeen.  Myös erilaiset ideat ja ajatukset ovat vielä vähän kateissa postausten suhteen, mutta ehkä nekin palaulevat takaisin mieleen. Jos teillä on jonkinlaisia ehdoituksia tuleviin postauksiin niin kertokaa ihmeessä!
Ylppärit sujuivat omalta osaltaan aika hyvin, alustavat tulokset olen jo nähnyt ja ihan hyvältä ne näyttivät. Tosin iloita voin vasta sitten kun olen täysin varma mitä olen saanut ja sujuiko se nyt oikeasti hyvin vai ei. Tärkeintä varmaankin on se, että yritin edes parhaani jos tulos ei sitten lopuksikaan ole se mitä odotin. Koeviikon osalta en ole vielä edes varma, että selviydyinkö siitä kunnialla läpi! Mutta tähänkin mennessä kaikki koeviikot on suoritettu läpi, joten niin varmasti tämäkin, vaikka epäilyksiä onkin (hhahah).
Seuraavat viikot aijonkin sitten käyttää johonkin ihan muuhun kuin yo tulosten pohdintaan tai koulusuoritusten mietintään. Aijon mm. keskittyä enemmän töihin, koulu projektiin ja vapaa-ajasta nauttimiseen sekä tähän blogiin, johon toivottavasti löydetään aikaa ja uusia tuulia.