tiistaina, helmikuuta 24, 2015

Last few days!


Kamera rullaani on viime viikkojen aikana kertynyt suuri määrä sekalaisia kuvia, joten ajattelin nyt  kerrankin esitellä teillekkin nämä sekalaiset räpsyt. Suurin osa näistä on kuvattu loma tunnelmissa, minkä voikin selvästi havaita kuvien rennosta tunnelmasta. Mitään ihmeellistä tekemistä ei täksi hiihtolomaksi siis ollut luvassa, mutta loppujen lopuksi ei se niin kauheaa ollutkaan kun sai kerrankin rentoutua ihan kunnolla ja nauttia vain lomailusta. Aino miinus tässä ohjelman puutteessa lomalla oli se, että joutui katsella muitten laskettelu/lomamatka kuvia instagramissa. Toisin sanoen siitä sovelluksesta pysyttiinkin visusti erossa koko loman ajan. Omasta mielestäni lomani oli kuitenkin kerrassaan mahtava, vaikkei se mitään erikoista pitänyt sisällää. 

 Myöhäinen aamupala proteiinismoothien, croisantin ja cosmon kera oli paras tapa herätellä itsensä uuteen lomapäivään.

 Lomalla tuli myös vihdoin ja viimein siivottua sekosortoon joutunut vaatekaappini, josta on luvassa pientä postaustakin lähiaikoina. Tässä pieni sneak peek siitä.

 Yllätys yllätys sain myös itseni takaisin koukkuun kynsien lakkailuun sekä niiden koristeluun. Viime aikoina on tullut oltua vähän laiskempi tällä osa-alueella eikä ne kynnet ole näyttänyt läheskään niin hyviltä kuin nyt. Jotenkin ne huolitellut kynnet näyttävät vain niin paljon edustavammilta.

 Koko lomaa en suinkaan istunut kotona katsomalla lemppari tv-sarjojani vaan tuli sitä muutamaan otteeseen kahvillakin käytyä. Mikä olisikaan parempi tapa päästä vaihtamaan kuulumisia kaverin kanssa pitkästä aikaa.


 Kunnon leffamaratoni kuuluu myös yksiin loman tunnus merkkeihin, ilman sitä loma ei ole loma.  

 Tälläisistä nautinnollisista asioista nautittiinkin ystävän päivänä. Romanttininen disney suklaarasia ja terveellinen aamupala samassa. 

 "He said that only a special loved one will get a rose on valentines day" 
En todellakaan odottanut saavani mitään ystävän päivänä, mutta yllätys yllätys joku speciaali henkilö saapuikin ovelleni tämän kanssa ♥ 

 Herääminen auringonpasteeseen ja älyäminen, että kevät on kohta täällä. Tämä tarkoittaakin sitä, että synttärini lähestyvät kovaa vauhtia!

 Muutama yksityiskohta huoneestani (ihanien polvisukkien kera) Huonepostaustakin ehkä luvasa jossain kohtaa jos sellainen kiinnostaa.

 Pitäähän siitä ihanasta kevät ilmasta päästä nauttimaan ulkonakin!

Viimeisimpänä muttei suinkaan vähäisimpänä, kaunein auringonlasku minkä olen koskaan kokonut tänä vuonna Toivottavasti tälläisiä tulee vielä monta eteen! 

// Toivottavasti nautitte näistä kuulumisien kertomisesta vaikka mitään ihmeellistä ei olekkaan viime aikoina ollut meneillään. Joka tapauksessa hauskaa on ollut ja jokaisesta hetkestä on nautittu, eikös se kuitenkin ole se tärkein pointti?