sunnuntaina, tammikuuta 31, 2016

Energiapommi


Jokus ei vain millään jaksaisi tehdä jotain ja totta puhuen ei vältämättä edes huvittaisikaan. Tältä koeviikko useimmiten tuntuu, joka päiväinen kirjan luku alkaa jo pikku hiljaa kyllästyttämään. Energia on kateissa ja kaikki muu kuullostaa paljon kivemmalta kuin sen kirjan lukeminen. Onneksi tähän energian puutteeseen löysin ratkaisun, mikä on tullut erittäin tarpeeseen varsinkin näin koe viikolla. Nimittäin marjoista tehdyn smoothien, mistä saa samalla niin vitamiinia kuin energiaakin!  

 
Energiapommiin tarvitset: 
Rainbow smoothie hedelmät valmis pussi tai muita pakaste marjoja  
Mansikoita 
mandariin ja/tai rypäleitä 
Omena mehua 
sekä halutessasi jugurttia/proteiini rahkaa

  
Aloita lisäämällä marja mix blenderiisi, tässä kohtaa marjat voi jo halutessaan sekoittaa blenderillä jos ne ovat kovin jäässä. Tämän jälkeen lisää mandariini ja mansikat mukaan. Lopuksi vielä oman maun mukaan omena mehua tuomaan makua sekä tekemään smoothien koostumuksesta vähän hienompaa. Ja lopuksi vielä jugurttia tai rahkaa, jos siltä tuntuu. Itse harvemmin tässä reseptissä käytän sitä sillä tykkään juoda tätä smoothieta enemmän marjaisempana sekä ei niin paksuna smoothiena. 

Valmis nautittavaksi ♥ 

Tämä smoothie on hyvin simppeli tehdä sillä luultavasti kaikilta löytyy jo kotoa valmiiksi tähän ainekset. Siksi tämä onkin loistava valinta esimmerkiksi aamulla, jolloin sitä energiaa erityisesti tarvitaan. Itse tykkään monisti juoda smoothieta juurikin kun sitä energiia kaipaan sekä ennen sali treeniä. Näin ollen treenin jälkeen voi nauttia kunnon aterian. Smoothiet sopivatkin ihan mihin vain hetkeen niiden monipuolisten vaihtoehtojen takia. Siksi ne ovatkin tällä hetkellä lempparini, nimittäin joka aamuinen 6.30 herääminen ei enään houkuttele kunnollisen aamupalan tekemiseen joka vie aikaa. Tämän energiapommin voikin valmistaa jo edeltävänä iltana ja aamulla napata sen jääkaapista mukaan, simppeliä! 

 Toivottavasti tekin nautitte tästä energisestä ohjeesta!