sunnuntaina, marraskuuta 27, 2016

Black friday

Jokavuotisesta black friday villityksestä on viime vuosina tullut suurempi ja suurempi ilmiö. Itse en kuitenkaan ennen tätä vuotta ole lähtenyt mukanaan tähän villitykseen. Tänä vuonna päätin kuitenkin, että black friday olisi loistava tilaisuus hankkia muutamia joululahjoja ja tietenkin ostaa muutama asia itsellekkin. Tästä syystä suuntasimmekin siskoni kanssa perjantaina kohti helsinkiä ja black friday shoppailuja. 

Kahvi ja shoppailu on kuin luotuja toisilleen 🙏

 Kierreltyämme hyyvin monta liikettä ja tarjousta, ainoana mrkittävänä black friday ostoksenani oli forever 21 tilaamani ennakko black friday tuotteet. Suuret odotukseni black friday ostoksista jäivätkin pieniksi muutaman tuotteet ostoksiksi, jotka olisi varmasti ostanut muutenkin. Ja ennen kaikkea yhtään joululahjaa ei tullut ostettua mikä oli ostittain koko shoppailu päivän tarkoituskin.  Pieni pettymys jäi kyllä black fridaysta, mutta ensimmäiseksi kerrakseni olen ihan tyytyväinen. Onnistuin nimittäin ostamaan joka ikisen haluamani asian loistavasta tarjouksesta. Ehkä ensi vuonna tämä black friday ostelu voisi sujua vähän paremmin jo.

 Neule - Forever 21 (black friday ostos) 
Choker - Forever 21 (black friday ostos)  
Housut - Zara 
Kengät - Dinsko 
Takki - veromoda 
Huivi - Forever 21 (black friday ostos) 
Laukku - Danielle Nicole 

 Tältä black friday ostokseni kokonaisuudessaan sitten näyttivät: 
choker, neule, kaulahuivi ja pipo forever 21 (vielä saatavilla black friday alennuksilla), korvakoru clitter ja rintsikan h&m. 

Vaikkakin perjantai ei ollut niin onnistunut shoppailujen osalta ei se myöskään ollut täysin turha reissu. Oli nimittäin kiva mennä pitkästä aikaa helsinkiin siskoni kanssa ja kierrellä vähän paikkoja joulutunnelmissa. Teimme samalla myös muutamia suunnitelmia siitä mitä haluamme ensi kerralla tehdä helsingissä, joten luvassa on lisää materiaalia meidän seikkailuiltamme. Helsingissä käymisen suurinpana saavutukseni oli kyllä nämä asukuvat mitkä saimme napsittua black friday ostoksistani. Jos emme olisi saaneet edes näitä otettua, reissustamme ei olisi ollut varmastikkaan mitään iloa. Tästä epäonnistuneesta shoppailu yrityksestä on vielä paljon parannettavaa ensi vuoden black fridayta varten. 😂😂