sunnuntaina, marraskuuta 06, 2016

How I do my makeup?


Olen monesti näyttänyt millainen arkimeikkini on ja mitä tuotteita käytän sen tekemiseen, mutta en ole koskaan oikeasti esitellyt kuinka teen arkimeikkini. Joten tässä sitä nyt ollaan esittelemässä teille arkimeikkini tekemistä. Arkimeikkini on yleensä hyvin samanlainen ja ainoat asiat mitkä siinä oikeastaan muuttuvat ovat meikkivoide (joskus peittävämpi ja joskus kevyempi) sekä huulipuna. Toki ajanmittaan arkimeikkini kokee erilaisia muutoksia löytäessäni uusia lempparituotteita sekä meikkaamis tapoja.  Tällä hetkellä arkimeikkini kuitenkin näyttää tälläiseltä --> 

 Ennen meikkaamista 
 Puhdistettuani ihon ja levitettyä kasvorasvan levitän meikkivoiteeni beautyblenderillä. Aikaisemmin käytin meikkivoiteeni levittämiseen joko käsiäni tai meikkivoide sivellintä, mutta nykyää koen beautyblenderillä levittämisen paljon helpommaksi.  

 Meikkivoiteen levittämisen jälkeen laitan valokynää tummiensilmänalusieni peittämiseksi sekä muutamiin kohtiin korostamaan kasvojani. Tämän jälkeen lisään myös irtopuuteria meikin päälle. 

 Pohjameikkini jälkeen yleensä taivutan ripseni ja lisään ripsiväriä. 

Ripsivärin jälkeen täytän ja muotoilen kulmani, kulmaväri paletilla sekä vahalla. 

 Contour on yksi asia mitä pidän arkimeikkini kulmakivenä, koska sillä saa tuotua perusmeikkiinkin vähän enemmän  ilmettä, joten contouriin keskityn yleensä eniten. 

 Arkimeikkiini ei yleensä kuulu minkäänlainen luomiväri, mutta joskus haluan contourin lisäksi laittaa myös pientäväriä silmämeikkiinikin. Joten jos laitan luomiväriä laitan yleensä hyvin neutraaleja sävyjä, jotka eivät ole niin huomattavissa olevia. 

  Huulipuna on yksi asia joka kuuluu aina arkimeikkiini. Se on niitä asioita joita ei jätetä koskaan välistä, varsinkaan kun on kerännyt ison kokoelman erilaisia huulipunia ja tämä kokoelma kasvaa jatkuvasti . 
Tältä arkimeikkini näyttää kokonaisuudessaan!  

 Näitä tuotteita käytän arkimeikkini toteuttamiseen

 Contourpalettinani toimii tämä Nyxin higlight&contour pro paletti 

 Näitä siveltimiä käytän arkimeikkini toteuttamisessa (ostettu amazonista)

Tälläiseltä arkimeikkini näyttää suurimmaksi osaksi ajasta, joskus haluan panostaa siihen vähän enemmän ja joskus en laita muuta kuin kulmat ja ripset jos koulu päiväni kestää vain parituntia ja sen jälkeen olen suuntaamassa joko kotiin tai salille.  Useimmiten minut näkee kuitenkin tämän tyyppisellä meikillä!