sunnuntaina, maaliskuuta 19, 2017

Everyday hairstyle


Olenkin jo aikaisemmin näyttänyt teille miten teen kunnolliset kiharat itselleni (kiharapatukat ja kiharapatukat part.2 ), mutta en ole koskaan esitellyt teille miltä arkihiukseni  yleensä oikeasti näyttävät. En nimittäin nykyään juurikaan käytä noita kiharapatukoita ellen halua, että hiukseni ovat oikeasti kunnolla kiharalla. En kuitenkaan myöskään halua, että hiukseni ovat luonnollisesti suorina arkisin. 
 Kuulun nimittäin yksiin niistä ihmisistä, jotka eivät vain yksin kertaisesti pidä suorista hiuksistaan. Pidän mielummin siitä, että hiuksissani on jonkinlaista tekstuuria ja tämän takia hiukseni näyttävätkin monesti kiharilta tai laineilla olevilta. Moni muukin suoria hiuksiaan "vihaava" on varmasti minun kanssa aivan samaa mieltä siinä, että suorat hiukset joissa ei ole minkäänlaista muotoa itsessää ovat hieman tylsän näköiset aina pidettäviksi. Siksi haluankin jakaa myös teille tämän hyvin yksinkertaisen ja helpon tavan saada jonkinlaista muotoa suoriin hiuksiin ilman, että tarvitsee nähdä minkäänlaista vaivaa.

 
Tältä lopputulos näyttää: tuuheat ja tekstuuriset laineilla olevat hiukset 

 Mitä tarvitset: 
2 ponnari (mieluusti ohuita) 
Suolasuihketta  
(tämän voi tehdä myös kotona itse merisuolasta ja vedestä, jos ei omista valmiina) 

// Tässä kuvassa näette myös miltä hiukseni näyttävät täysin luonnollisina  

1.  
Suolasuihkeen jälkeen hiukset näyttävät monestikkin tämän tapaiselta pehkolta, mutta se on osittainkin tarkoituskin, jotta hiuksista saadaan tekstuurisemman näköiset. 
 → Hiukset voi halutessaan myös harjata suolasuihkeen jälkeen, jotta pääsee ylimääräisistä takuista eroon mitä suihke saattaa aiheuttaa. 


2.   
Suolasuihkeen jälkeen hiukset letitetään kahdelle dutch braid:ille tai vastaavasti kahdelle ranskanletille riippuen siitä kuinka kiharat hiuksista haluaa. Dutch braid:illa hiuksista tulee enemmän kiharat kun taas ranskanletillä hiukset saavat enemmän tekstuuria kiharoiden sijasta.  
→ Itse nukun aina yön yli nämä letit päässä, jotta aamulla hiuksille ei tarvitse enää tehdä mitään. Nämä letit voi myös laittaa pariksi tunniksi päähän, jolloin hiukset ehtivät saada myös hieman tuuheutta ja tekstuuria, mutta paras tulos kuitenkin syntyy kun nukkuu nämä letit päässä yön yli.   


 3.  
 Lopputulos dutch braid:eilla tehtynä näyttää suurin piirtein tältä!  

Itse pidän enemmän dutch braid tavalla tehdyistä hiuksista, juuri sen takia, että hiukset saavat tekstuurin ja tuuheuden lisäksi myös hieman kiharoita. Molemmat tavat ovat kuitenkin yhtä helppoaja toteuttaa ja saavuttavat aika samanlaisia tuloksia. Jos et kuitenkaan pidä lettejen tuomista lainekiharoista suosittelen enemmän ranskanlettien tekemistä, sillä tällä tavalla lettejen tuomat laineet eivät ole niin voimakkaat. Tämän hiustyylin voi myös toteuttaa tekemällä yhden ranskanletin tai dutch braid:in. Itse tosiaan käytän tätä tekniikkaa lähes aina arkisin hiuksiini, juuri sen taki, että se on niin helppo toteuttaa. En nimittäin monestikkaan jaksa aamulla enään nähdä minkäänlaista vaivaa hiuksiani kohtaan 😂