sunnuntaina, maaliskuuta 26, 2017

10 suosikki vaatetta!

Muutama viikko sitten päätin pitkästä aikaa siivota ja järjestellä vaatekaappiani nimittäin se oli alkanut näyttämään pienimoiselta sekamelskalta mistä ei löytynyt mitään vaatteita. Tämä vaatteiden sekamelska johti siihen, että puolet vaatteistani unohtui jonnekkin kaapin pohjalle ja päälleni päätyi aina vain ne päälimmäisenä olevat vaatteet. Kun sitten vihdoin sain tämän sekamelskan siivottua niin sieltä alta paljastui muutamia unohtuneita lemppari vaatteitani, joita ennen pidin jatkuvasti päälläni. Osan näistä vaatteista on ollut esillä täällä bloginkin puolella, muutamaankin kertaan.  Nyt tekin pääsette sitten kurkkaamaan vaatekaappini sisälle ja näkemään mimmoisia lempparivaatteeni tällä hetkellä ovat!

1.  
Uusin tulokas vaatekaapissani on tämä sininen röyhelökauluspaita  Bikbokista.  Tätä olen päässyt käyttämään vasta muutaman kerran, mutta koska en omista yhtään kauluspaitaa (tämän lisäksi) vaatekokoelmassani tämä pääsee ehdottomasti mukaan lempparivaatteisiin. 

 
 2.   
Nämä housut löysin sattumalta Zaran alennusmyynnistä ja ne ovat olleet löytö hetkestä lähtien yhdet parhaimmista housuista mitkä omistan. Nämä ovat yksinkertaiset mutta tyylikkään näköiset, joten näitä tuleekin käytettyä sellaisina päivinä kun en tiedä mitä päälle laittaisi. 

3. 
Tämä forever21:sta ostettu tunikkatoppi on ollut kohta vaatekaapissani jo 2 vuotta aina siitä lähtien kun kävimme ensimmäisen kerran lontoossa, mutta edelleenkin se kuuluu yksiin niistä vaatteista joita näkee päälläni hyvinkin usein.  

4. 
Tämä haalari H&M:stä  on odottanut loppu kesästä lähtien vaatekaapissani sitä hetkeä kun voisin pukea sen uudestaan päälle ilman, että paleltuisin.  Ehkä epätietoisena menin ostamaan sen aivan väärällä hetkellä, minkä takia se edelleenkin odottaa käyttöön pääsyä 😂

5. 
Primark on yksi niistä paikoista mistä löytyy aina jotain lempparivaate listalle pääseviä vaatteita.  Tämä ohut ruudullinen"takki" onkin niitä viimeisimpiä primark ostoksia. 

6. 
Tämä of the shoulder paita ginatrico:sta on myös yksi niistä pitkäaikaisista suosikeistani. Simppeli vaatekappale, joka on helppo yhdistellä minkä tahansa vaatteen kanssa. 

7.  
Jos minun pitäisi valita yksi eniten käytetty t-paita vaatekaapistani se olisi ehdottomasti tämä auringonkukka crop top Bikbok:ista. 

8. 
Tämä neule lähti mukaan black friday ostoksena forever21  nettikaupasta ja siitä lähtien se onkin ollut go to neuleeni, jolle on löytynyt erittäin paljon käyttöä.  

9. 
Jos minun pitäisi valita yhdet farkut siitä erittäin suuresta farkkukokoelmastani ne olisivat nämä vaaleansiniset polvista revityt farkut  Zara:sta. Nämä farkut ovat sellaiset, jotka keräävät erittäin paljon huomiota niitä käyttäessäni, juuri sen taki, että ne ovat niin erikoisen sinisen väriset. 

10. 
Tämä bombertakki  H&M:stä on myös yksi aika uusi tulokas vaatekaapissani, joka ei ole päässyt vielä kovinkaan suureen käyttöön ulkona olevan kylmän ilman takia, mutta ehkä nyt kun kevät alkaa se vihdoin pääsisi.  

Kuten näistä lempparivaatteistani voi huomata omistan hyvin vähän mitään yksinkertaisi "perus vaatteita" tai ainakaan ne eivät pääse lempparivaatelistalleni. Suurin osa vaatekaapissani olevista vaatteista ovat värikkäitä ja erilaisia, toki omistan ihan yksinkertaisiakin vaatekappaleita, mutte ne ovat niitä jotka pääsevät vähiten käyttöön. Varskinkin nyt kun lukio on virallisesti ohi vaatekaapistani käytössä olevat vaateet rajautuvat suurimmaksi osaksi lempparivaatteitteni ympärille sille en enään ole joka päivä menossa jonnekkin mihin pitää pukeutua, johonkin muuhunkin kuin lökäreihin.  

// Jokaisessa vaatteessa on erillinen linkki postaukseen, josta voit nähdä vaateen käytössäni