sunnuntaina, huhtikuuta 02, 2017

Terveellinen aamupala

Pari viikkoa sitten etsiskelin pinterestistä helppoja aamupala reseptejä, koska halusin vaihtelun vuoksi kokeilla jotain uudenlaista aamupalaa. Vastaani tulikin hyvin monta erilaista reseptiä proteiinipannukakuista. Päätin sitten kokeilla näistä ohjeista sitä kaikkein helpointa mihin tarvitsi vain kolme raaka-ainetta, jotka kaikki ovat sellaisia, että ne varmasti löytyvät jokaisen keittiöstä. Tätä reseptiä helpompaa aamupala ohjetta ei varmasti ole olemassakaan sillä koko aamupalan tekemiseen menee alle 10 minuuttia ja kaiken lisäksi se on vielä terveellinen ja täyttävä aamupala vaihtoehto.


Proteiinipamnukakkuihin tarvitset:  
2 banaania 
2 kananmunaa 
1/2 tl leivinjauhetta 
1/2 dl proteiinijauhetta (halutessassi)

 
Itse lisään monesti vielä pannukakkujen päälle hunajaa sekä jonkinlaisia marjoja tai hedelmiä. Yksistäänkin ilman mitään lisukkeita nämä maistuvat erittäin hyvälle, ottaen huomioon, että niissä on käytetty vain 3 tai 4 raaka-ainetta!  

Tein näitä proteiinipannukakkuja itselleni aamupalaksi tiistaina, jotta sain nauttia oikein "special" aamupalasta syntymäpäivänäni. Ei tämä kuitenkaan ole enään mikään erityisen "special" aamupala minulle, koska näitä tulee nykyään tehtyä hyvinkin usein aamupalaksi tai välipalaksi ihan vain niiden helppouden takia.    
Jos siis etsit helppoa ja terveellistä aamupala reseptiä itsellesi niin ehdottomasti kokeile tätä! Varsinkin jos jääkaapistasi löytyy muutama tummunut banaani nämä ovat niiden pelastus → banaanit eivät joudu hukkaan ja saat itsellesi siinä samalla maukkaan aamupalan ☕