keskiviikkona, maaliskuuta 06, 2013

Hello march and my birthday !

 
















 

Kylläpäs nämä kuukaudet menee nopeasti! Nyt on jo maaliskuu mikä tarkoittaa sitä, että kevät ja kesä lähestyvät! ja kauppoihin tulevat taas pastellin värit:) Minun syntymäpäiväni lähestyy myös tämän kuun lopussa jolloin sattuu olemaan pääsiäinenkin. Sää tuntuisi enemmän kevät/kesäiseltä jos ei sataisi lunta ja olisi niin harmaata kokoajan. Paitsi tänään oli ihana auringonpaiste!Toivottavasti sää alkaa nyt lämpenemään sillä olen jo monta kertaa meinannut kaivaa noita kesäisempiä vaatteita esille mutta sitten aina sää pakastuu ja lunta alkaa satamaan... Tänään tuli otettua aurinkoa ikkunan takaa, olenko ainoa joka tekee näin talvella? En ole kyllä kauheasti tehnyt suunnitelmia tälle viikolle, muuta kuin kokeisiin lukua, tikkien poistattamista, kavereiden kanssa kuvien ottamista (projektiani varten josta kerron täällä myöhemmin) ja onhan minulla lauantaina kampaaja-aika varattu jolloin aijon luultavasti laittaa raitoja hiuksiini. Tänään otimme kavereiden kanssa kuvia kun sää oli siihen sopiva. Osa niistä päätyy varmaan tännekkin kuhan ensin nään minkä laisia ilmeitä taas vääntelin, hahhaa :-D Lopuksi muutamia kuvia viime päivistä joita olen muistanut ottaa. Jotenkin tämä valokuvaaminen on vain unohtunut tässä lähiaikoina.


Vohvelia,suklaata,rypäleitä namnam 
 
 
Kanasalaattisa (itse tehty), ruisleipää, vettä  

 
 Eilisen Päivän asu ♥ 
 
 
Eilen tuli käväistyä jumbossa kaverin kanssa , pari ostosta lähti mukaan kun huomasin,että h&m:ssä oli vielä ale menoss. Tässä eiliset ja menneiden viikkojen ostokseni.



  
Depend kynsilakka / Bikbok
Love rannekoru / Bikbok
Shining moon rasva (tuoksuu aivan ihanalle) / hm 
Tummansininen "reikä" neule / hm
Vaalenan sininen (pastellin värinen) t-paita / hm
 
Ps. kommentti boksiin saa jättää postaus ehdotuksia !
Tanja 




 Ja lopuksi jos sinulla on jotain ilkeää sanottavaa blogistani niin silloin sinun ei tarvitse lukea sitä tai voit pitää sen ihan omana tietonasi. Minulle saa kyllä kertoa mielipiteitä ja ehdotuksia siitä miten jotain asioita voisi muuttaa esim. jos haluat kuvia isommaksi. Ja lisäksi pahoittelen kirjoitusvirheitäni, minulla on lukihäiriö, jonka takia en osaa kirjoittaa kaikkea aina yhteen yms.