sunnuntaina, maaliskuuta 03, 2013

My weekend on pictures !

 
 


 



Tämä viikon loppu on tuntunut ihan lomalta ! Kun on saanut nauttia auringon paisteesta, kavereista ja rentoutumisesta. Perjantaina suuntasimme kaverini kanssa Flamingoon elokuviin katsomaan 21 tapaa pilata avioliitto. Elokuva oli niiin hauska, että jos et ole sitä nähnyt niin suosittelen menemään katsomaan. Elokuvan jälkeen suuntasin kotiin viettämään ihan rauhallista koti iltaa mikä jatkui pizzan tekemisellä ja dance momsia katsoen ( mistä seurasi tietenkin lisää naurua :)

  
 


Lauantaina aamupäiväni sujui sängyssä makoillen ja wehearttia katsellen ( aijon tehdä kollaasin lempi kuvistani tässä lähiaikoina) sekä sämpylöitä leipoen. Iltapäivästä olikin riparimessu jossa kiersimme eri pisteissä ja tutustuimme ihmisten auttamiseen. Illaksi meninkin kaverilleni höpötteleemään ja videoita katselemaan.  




 
Neule: Only

Tänään olenkin siivoillut ja läksyjä tehnyt, sillä huomenna pitäisis palata koulun pariin. Nyt lähdenkin tästä lenkille ja sen jälkeen tortilloja tekemään. Loppu iltani jatkuu varmaankin pich perfectia katsellen.

                                                       Ihanaa sunnuntaita kaikille ! ♥

Tanja