perjantaina, maaliskuuta 01, 2013

Lempi vaateet



Hei! Pari postausta sitten kysyin, että minkä postauksen haluaisitte minun tekevän, niin te halusitte vaatepostauksen. Valitettavasti en voinut kuvata koko vaatekaappiani sillä tässä on vielä muutto hässäkkää meneillään mutta sain sentään kuvaa niistä lemppari vaatteista :) Voin tehdä kyllä postauksen koko vaatekaapistani jos sille löytyy lukijoita? Lemppareita ei ole kauhean monta sillä olen juuri tekemässä vaatekaapin siivousta (pienet,käyttämättömät vaatteet pois) ja vaatekauppaan ei ole vielä ehtinyt uusia hankkimaan. Tässä odotellaankin hulluja päiviä --> melkein kaikkialla muuallakin on samaan aikaan ale.  
 

Kaikki lempparit :)


Topit: lindez/ new yorker / ulkomailta
 
 
T-paita ja puoli hihainen: only / lindez

 
 
Neuleet: h&m 
 
 
 
 
Ylimmän kuvan viimeinen vaate on sitten neule mekko ( h&m) siitä ei vain saanut järkevän näköistä kuvaa joten päätin olla lisäämättä sitä ollenkaan. Huomisen postauksessa esittelen lempi asukokonaisuudet jota olen tykännyt pitää näin alku keväästä :) 
 
♥Tanja
 
Ps. Ja ei lempi värini ei todellakaan ole musta/tumma vaan vaalean sininen, valitettavasti en omista tällä hetkellä yhtään sen väristä vaatetta :/