lauantaina, joulukuuta 03, 2016

2.12.16

Jouluperinteet ovat asia, joka täytyy toteuttaa joka vuosia. Meillä ensimmäisiksi jouluperinteiksi lasketaan joulutorttujen ja pipareiden leipominen sekä joulukuusen asettaminen joulukuun ensimmäisinä päivinä. Näissä perinteessä on kuitenkin pieniä poikkeuksia sillä joulutorttujen teko aloitetaan monesti jo marraskuun puolella jaa pipareitakin onnistuimme leipomaan jo ensilumien aikaan tänä vuonna. Mutta yksi asia on varma joulukuusta ei aseteta esille ennen joulukuun ensimmäistä päivää.

 Joulun ensimmäiset piparit ❤  Jotka todellisuudessa ei leivottu perjantaina vaan muutama viikko sitten 😂

 Joulukuusen asettamisen lisäksi minulla ja siskollani on tapana joka joulu ostaa kuuseemme muutama uusi koriste. Tänä vuonna kuusemme uusiksi koristeiksi valikoitui joulupukki sekä enkeli, koska kuusemme aikaisemmat koristeet ovat hyvin yksinkertaisia eikä siellä ole yhtään uniikkia palloa. 

 Tämä pienempi ei niin perinteinen tekokuusemme on ollut niin sanotusti meidän "design" kuusi, joka on koristeltu yläkerran olohuoneeseen sopivaksi. Virallinen kuusemme on vihreä ja se sisältää paljon perinteisiä koristeita, jotka tuovat mukanaan monia muistoja menneistä jouluista. Tämä kuusi tosin asetetaan esille vasta ennen joulua, toisin kuin tämä minun ja siskoni. Olemme molemmat nimittäin hieman joulu intoilijoita!  


 Kaiken tämän joulu aherruksen jälkeen parasta mitä voi olla on asettua olohuoneensohvalle joulukuusen viereen joulutorttujen, pipareiden ja suklaan kera nauttimaan lemppari tv-sarjasta.   


Tälläisissä tunnelmissa minun joulukuuni lähti käyntii, joulutunnelmaan virittäytymistä ja tunnelmallista illan viettoa 🎄🎅 

//Pienimuotoinen myday siitä mitä kaikkea perjantaina tapahtuikaan. Kullissien takana tapahtui jouluvalmistelujen lisäksi myös perjantai pizzasta nauttimista ja vlogmas videoiden katselua. Perjantai vapaapäiviä voi viettää selkeästi monella tavalla, näin minä sen vietin!