sunnuntaina, tammikuuta 29, 2017

Skinpro cleansing kasvoharja

Olen jo pidemmän aikaa katsellut itselleni tälläistä sähköistä kasvoharjaa, joka puhdistaa ihoasi. Itselläni on ollut iho ongelmia jo monen vuoden ajan, minkä takia halusinkin kokeilla tätä sähköistä kasvoharjaa, koska tämä on kuulemma kätevin tapa puhdistaa ihoa tehokkaasti. Suureksi ilokseni sainkin tälläisen joululahjaksi ja siitä lähtien olenkin käyttänyt tätä hyvinkin aktiivisesti ihon hoitoni apuna. 


  Oriflamin skinpro cleansing kasvoharjan tarkoituksena on puhdistaa ihoasi tehokkaasti pyörivän harjaksen avulla. Harjassa on kaksi eri nopeuttaa, joiden avulla voi säädellä omalle iholle sopivaa voimakkuutta. Harjassa on myös kaksi eri vaihtopäätä, toinen on tarkoitettu normaaliin joka päiväiseen käyttöön ja toinen on syväpuhdistava harja, jota suositellaan käytettäväksi n. kerran viikossa.  

Kasvoharjaa käytetään puhdistus emulssion kanssa, jolloin ihosta saadaan poistettua kaikki ylimääräinen meikki ja lika. Harjan kanssa voi käyttää millaista vain puhdistus ainetta. Itse käytän kahta erilaista ainetta riippuen siitä miten haluan puhdistaa ihoani. Toinen on mieto ihon puhdistus ja toinen on hieman voimakkampi, joka sisältää myös kuorinta ainetta mukana. Molemmat aineet toimivat loistavasti tämän laitteen kanssa ja etenkin kun käyttää tuota voimakkaampaa ainetta missä on kuorinta mukana ihosta tulee erittäin puhdas ja sileän tuntuinen.  


Olen käyttänyt tätä laitetta joulusta lähtien enemmän tai vähemmän, koska tämä laite on sen verran hellävarainen, että sitä voi käyttää joka päivä ihon puhdistamiseen. Itse käytän tätä laitetta n. joka toinen päivä. Olen myös huomannut tässä kuukauden aikana, että kun unohtaa käyttää tätä laitetta useamman päivän ajan niin ihoni kunto menee selkeästi huonommaksi kuin mitä se oli kun käytin laitetta säännöllisesti. Tämä laite tekee siis selkeästi eron ihon hoitoon.   

Jos olet joskus miettinyt tälläisen kasvoharjan ostamista tai kuulet tästä nyt vasta ensimmäistä kertaa suosittelen suuresti tämän hankkimista, nimittäin tällä saa puhdistettua ihon niin tehokkaasti, ettei normaali käsin peseminen tunne enää yhtä hyvältä.  
Isona plussana tässä on myös se, että koko laitteen käytössä kestää vain 1-2 minuuttia sen nopean tehon takia. Muutama pyöräytys kasvojen ympäri ja iho on jo paljon puhtaampi. Tämä on nykyään ehdottomasti yksi tärkeimmistä kulmakivistä ihon hoidossani 😄