lauantaina, toukokuuta 18, 2013

It's a beautiful day!

Hellou! Nyt alkaa olemaan kokeet sekä kiire ohi, joten nyt ehdin panostamaan tähän blogiinkin enemmän. Joten toivepostauksia saa jättää sekä ajattelin myös toteuttaa kuvapostauksen :) Kiirettä on tosiaan ollut niin koulun kuin harrastuksenkin parissa sekä ihan muuten vain, mutta onneksi se nyt helpottaa kun kesälomaan ei ole kuin kaksiviikkoa enään! Kelikin on ollut mitä ihanin viime aikoina, joten suurimman osan ajastani olenkin viettänyt pihalla kokeisiin lukiessa tai muuten vain nautiskelemassa ja hyvää musiikkia kuunnellessa. Tämä Michael Buble ~ It's a beautiful day, kuvastaa niin hyvin sitä fiilistä mikä minulla on ollut viimeaikoina :) 
Viime päivien tapahtumista on kertynyt aika sekalaisia kuvia, mutta tässä niitä kuiteskin tulee! 

 

 


 Kesän odottelua & jäätelöä! 

 Kokeisiin lukua, grey's anatomya ja teetä 

 Aurinkoisesta säästä nauttimista :) 

Ihania shortsi kelejä 

 Menimme tyttöjen kanssa taas, (hahha) perjantaina jäätelölle, vaikean ussan kokeen jälkeen. Ja maistoin taas uutta limited edition jäätelö! Jos olet suuri suklaan ystävä, sinun on aivan pakko maistaa tätä ♥  

Smiley because summer is almost here !  

 Perjantain päivän asu. Vaalean siniset farkut, löysä vaalea toppi, neule takki ja converset. Rento kesä asu joka sopi juuri hyvin shoppailu reissullemme. (ostokset postailen erikseen ensiviikon puolella)


Ja lopuksi muutama kuva tältä päivältä. Kokeisiin lukua, poppareiden ja jääteen kanssa sekä kuva cheer-tanssi esiintymisestäni :) Nyt lähdenkin tästä katselemaan euroviisuja,
 Hyvää viikonlopun jatkoa! 

// Maanantaina on luvassa, sitä lupailemaani postausta, josta näytin sneak peekiä täällä sekä esittelen perjantain shoppailu reissun ostokset.

Tanja