torstaina, toukokuuta 30, 2013

Packing!


 




 On se muuten kiva huomata, että yhdeksältä illallakin paistaa vielä aurinko ja on tarpeeksi lämmintä kulkea shortseissa!



 


Hellou! Päätin tulla kirjoittelemaan tänne ennen matkalle lähtemistä, sillä luultavasti seuraavan kerran tulen tänne kirjoittelemaan vasta parin viikon päästä :) 
Viikkoani olen vietellyt ihanan aurinkoisessa säässä, tämä auringon paiste on kyllä niin paljon parempi vaihtoehto tuolle talven kylmyydelle/loskalle (vaikkakin aina talven lähestyessä alan intoilemaan lumesta & neule säistä, hahha). Kesäfiilis onkin ollut päällä koko tämän viikon, kun on voinut shorteissakin olla tuolla pihalla. Eilen kävin jopa heittämässä talviturkinkin pois, ylättäen jo toukokuussa:)  Kävin myös tällä viikolla ensimmäistä kertaa elämässäni Starbucksissa! Oli muuten aivan mielettömän ihana kokemus, todellakin olen uudelleen menossa, varsinkin kun aleksanteri kadulle avataan uusi! Nyt ohjelmassa olisikin pakkausta, päättäreitä ja kavereiden kanssa oleskelua ennen kesäloman alkua. Lomalla on paljon tapahtumia luvassa, kesätyö,ripari sekä toivottavasti Lontoon matka heinäkuussa Kokonaisuudessaan viikkoni on ollut aivan ihana (niin kuin se yleensäkkin on viimeisellä viikolla koulua), sillä ei ole tarvinnut stressata tulevista kokeistaa vaan on voinut nauttia vain tästä rentoutuneesta tunnelmasta ja ihanista shortsi keleistä, kun koulussakaa ei normaali tunteja ole pidetty. Takaisin tullessani alankin sitten toteuttelemaan niitä toive/kuvahaaste postaus ehdoituksia, joita saa jättää kommentti boksiin

Aurinkoista päivän jatkoa tai ei niin aurinkoista! 

Tanja