torstaina, toukokuuta 09, 2013

My april favorites



No niin nyt olisi aika taas esitellä teille lemppareitani! Huhtikuu oli kyllä minulle nopein ohi mennyt kuukausi, se ei ehtinyt mielestäni kunnolla edes alkaa kun se jo loppuikin. Minulle käy melkein aina näin enen kesä lomaa, hahha. Lemppareikseni päätyi huhtikuussa kuussa vähemmän tuotteita, sillä minulla ei vain ollut aikaa testailla niitä, joten lemppareiksi päätyikin kaikenlaista muuta. Muttä tässä nyt tulisi näitä erikoisia lemppareita :)

  

Tässä on nyt kaikki edellisen kuun lempparini Lyhyesti kerrottuna lemppareihini kuului hedelmiä, salaatteja, fazerin kaakaota, ihania herkkuja, aurinkoisista säistä nauttimista, jääkiekkon katselua, uusia hiustuotteita ja tekniikoita, ihania kevät & kesä vaatteita, converset ja lehtien sekä kuvien selailua.  
 

Löysin paljon uusia hiustuotteita, sillä kesä lähestyy mikä tarkoittaa sitä, että tulen viettämään paljon aikaa auringossa ja halusinkin löytää sopivia tuotteita jotka hoitavat hiuksiani auringon vaurioilta. Wellan frizz cotrol shampoo ja hoitoaine, vähentävät hiuksien säköisyyttä ja tekevät niistä kiiltävämmät sekä terveemmän näköiset. Oriflamen cool waves oli ehdoton ykkös tuotteeni kiharoita tehdessäni samoin kuin Oriflamen winter care hiuksiin jätettävä hoitoaine. Bed Head:in dry shampoo, todella pelasti päiväni silloin kun hiukseni tarvitsivat puhtaan näköisyyttä. Ykkös lempparini oli ehdottomasti Tangle Teezer, tämä on ehdottomasti paras harja mitä olen koskaan käyttänyt :)

 

Ihonhoito tuotteeni ovat pysyneet lähinnä ihan samoina, lukuun ottamaatta niitä tuotteita mitä löysin käyttämättömänä/ ei tykättyinä kaapista. Tykästyinkin pariin tuotteeseen, joista en ennen tykännyt ollenkaan niin todella paljon! Oriflamen blackhead clearing mask, on yksi vanhoista lemppareistani, sillä se toimii todella hyvin. Lumenen redness reducing rasvaa kokeilin ihan vain sitä varten, että tarvitsin rasvan, joka poistaa ihon erivärisyyttä/punaisuutta ja tämä toimi siinä erittäin hyvin. Oriflamen smoothing eye gel ja  foot cream, olivat tuotteita joista en ennen tykännyt, mutta kun uudelleen kokeilin niitä tykästyin todella paljon.

Erilaisia beauty juttuja kokeilin todella paljon ja lemppareitä niistä löytyy hyvinkin monta. Oriflamen dancing lady rasva, joka tuoksuu ihanilta ruusuilta, Oriflamen volume ripsiväri , joka antaa aivan ihanasti tuuheutta ripsiinsekä eye liner, Oriflamen savannah hajuvesi, joka tuo mieleen kesän, Oriflamen smoothin eye gel ja foot cream, the body shop:in mango huulirasva, Ginatricot:in pool kynsilakka ja Konad-laatta, josta on tullut lemppari kynsijuttuni! 

 

Minun on aivan pakko mainita tässä lemppari aamu- tai välipalani. Nimittäin Valion hedelmäpommi jugurttia, myslin/weetabix:in, hedelmien kanssa sekä mustikkamuffini teen, nam ! 

 

Löysin myös (youtubesta) ihania tekniikoita tehdä kiharoita ilman mitään kuumennus välinettä. Nämä kiharat kestävät jopa koko päivän. Kiharat teen näillä "patukoilla", olen käyttänyt näitä ennenkin, mutta en näitä missä on rautalanka sisällä (ovat muuten paljon parempia kuin tavalliset). Kiharat laittaessani lisään niihin hiuksiin jätettävää hoitoainetta, jotta aamulla ne olisivat sileämmän tuntuiset ja näköiset. Ja jos haluan muotoilla kiharoita enemmän, jotta ne kestäisivät vielä seuraavana päivänkin käytän cool waves suihketta. 

Tältä kiharat sitten näyttävät illalla, ne pitävät hyvin muotonsa vielä seuraavanakin päivänä, jos laitat hiukset yöksi ranskalaiselle letille.

 

Ja nyt vielä nämä vaate ja asuste lempparini. Kaikki näistä ovat olleet todella suuressa käytössä edellisessä kuussa, koska ne ovat niin värikkäitä ja kesäisiä. Onlyn vaalensiniset housut olivat kyllä se vaate joka oli suurimmassa käytössä. Toki käytin myös Lindex:in palloneuletta ja pitsitoppia, H&M:n vaalenapinkkiä palloneuletta ja kaivoin kaappini pohjalta käyttöön tämän söpön pikkulaukkun. 

~Tanja