maanantaina, toukokuuta 20, 2013

Shopping!

Lupasin esitellä teille viime aikoijen ostoksia mitä on tullut tehtyä, joten tässä niitä nyt olisi! Pari viikkoa sitten kävin nopeasti jumbossa pyörähtämässä, sillä etsin uusia ihon hoito tuotteite, ja löysinkin vihdoin ja viimein kauvan haluamani farkkupaidan ♥ Perjantaina päätimme tyttöjen kanssa suunnata Itikseen päättäri mekkoja katselemaan. Tietenkään en sitten sitä mekkoa ostanut vaan kaikenlaista muuta. ja tänään sitten otin uuden yrityksen mekon etsimisessä, kun kävin vaihtamassa rikkinäiset housut uusiin zarasta ja löysinkin tämän ihanan pitsimekon! 

 
Farkkupaita- Only 
Shortsit- h&m  

Lähdin siis etsimään uutta naama rasvaa sekä puhdistajaa, ja päädyinkin Garnierin pureactive exfobrusher:iin sillä olin kuullut siitä niin paljon hyviä asioita. Ostin myös Clinique:lta akne iholle tarkoitetun rasvan, jonka pitäisi hyvittää aknen jättämiä arpia. Päätin myös otta kokeiluun tuan Aussie 3 minute miracle:nin (minikoossa tosin), ja tähän mennessä ei ole mitään muuta kuin hyvää sanottavaa! 


 Olen jo pitkään halunnut kokeilla näitä bb- voiteita ja päädyinkin ostamaan Maybelinen BB- voiteen, ihan vain sen takia, että siinä oli kahdeksan asiaa yhdessä sekä spf 30 ! mikä todellakin tulee tarpeeseen. Ostin myös Mybelinen great lash water proof mascaran.

 Nähdessäni h&m:ssä nämä pitsi ballerinit, minun oli vain aivan pakko ostaa ne  

  Olen pitemmän aikaa jo halunnut beessejä housuja ja löysinkin juuri oikeanlaiset housut zarasta! Harmi vain, että ensimmäiset housut olivat jo valmiiksi rikki joten jouduin vaihtamaan ne uusiin. Nämä housut tullaan näkemään varmastikkin monissa päivän asu kuvissa :)


 
Tänään ostin siis pitsimekon ja korallin rannekorun h&m:stä päättäreitä varten sekä  valkoisen peplum paidan bikboki:sta. 

 
Kotiin tullessani aurinkopaistoikin ihanasti ! 

//  perjantaina teen kauvan lupailemani summer essentials- postauksen joten stay tune! ps. vielä voi jättä toivepostaus sekä kuvahaaste ehdoituksia. 

Tanja