tiistaina, toukokuuta 14, 2013

Very busy but happy!

Hej! Olettekin jo varmaan huomanneet, että blogini puolella on ollut viimeaikoina aika hiljaista. Tämä johtuu siitä, että minulla on ollut aika kiire joka paikkaan , niin en ole ehtinyt tänne kirjoittelemaan  (muuta kuin lupaamani favorite-postauksen) Viikkoni kului lähinnä cheer-tanssi esitykseen harjoittelemalla, kokeisiin lukemalla..., suomea kannustamalla jääkiekko otteluissa, aivaaan ihanasta säästä nauttimalla ja kaikkea muuta kivaa tekemällä. Joten niitä kuviakin on tässä kerääntynyt vähän normaalia suurempi määrä, mutta tuskin se ketään haittaa!

 Suurin osa teistä on varmaankin huomannut tuon aivaan täydellisen kelin mikä tuolla pihalla on ollut, ellet ole ikkunasta ulos katsellut. Tämän ihanan sään takia lukumotivaationi on laskenut aikalailla miinuksen puolelle, kun haluasi vain nauttia tuosta säästä mitä on innolla odotettu. Joten päätinkin mennä terassille auringon paisteeseen kirjojen ja hedelmien kanssa lukemaan & nautiskelemaan, lukeminen onnistui siihen asti hyvin kunnes tuuli alkoi kääntelemään sivuja puolestani tai amppari hyökkäsi kimppuun, haha. 

 


 
Maanantaina nautin aamupalaa sängyssä , sillä eihän kahteen toista mennäs mitään kiirettä ole ♥    

ja söin ihana kanasalaattia weheartin kanssa.

Välillä oli pakko ottaa taukoa kokeisiin luvusta ja katsella 2 broken grils:iä!

 

 Torstaina päätimme herkutella kroisanteilla vapaapäivän kunniaksi, nam!   


 Perjantaina päätimme tyttöjen kanssa ostaa jäätelöt ihanan sään  kunniaksi. Ja maistoin ensimmäistä kertaa Magnum~ creme bulee (limited edition) jäätelöä , ja voi miten maukasta se olikaan

 Jääkiekkoa tuli seurailtua aikas paljon  

Nautiskelin kesäisestä säästä/ keräsin valkovuokkoja

Lenkkeilyä ihanassa auringonlaskussa ♥ 

Lauantaina tein äidille maukaan aamupalan, joka sisälsi karjalan piirakoita munavoilla, hedelmä salaattia ja fazerina täytekakkua!

 
Viikonloppuna sai myös nauttia kesäisestä ilmasta ja shortsi keleistä!  

 

Tässä vielä kuvia siitä lemppari aamu-/välipalasta

Ja lopuksi vielä sneak peekiä tulevasta postauksesta, stay tune! Nyt lähdenkin tästä pikaisesti lukemaan ruotsin kokeeseen ennen kuin menen katselemaan Suomi-Latvia ottelua ! 

Tanja