keskiviikkona, joulukuuta 07, 2016

Dear Santa Claus....

Muutama vuosi sitten julkaisin tälläisen joululahjalistan, missä esittelin sen vuotisia joululahja toiveitani. Tänä vuonna päätin toteuttaa tälläisen lahjalistan esittelyn uudestaan, koska näistä saa aina loistavia ideoita muidenkin lahjoihin sekä nämä ovat aina erittäin suosittuja. Tässä listassa on esillä nyt muutama sellainen lahjatoive, jotka todellakin haluisin ja jotka ovat aina käytännöllisiä saada. 

wishlist


1. Ensimmäinen toiveeni on tälläinen silkkinen aamutakki. Tälläistä olen kaivannut jo jonkin aikaa, koska nykyinen kylpytakkini on hieman liiankin suuressa käytössä sillä se on yksi niistä vaatteista, joka on minulla päällä aina kotona ollessani. 
2. Toinen lahjatoiveeni on kuulokkeet. Onnistuin nimittäin rikkomaan nykyiset nappikuulokkeeni, joten uusille on kipeästi tarvetta. 
3. Tämä on niitä lahjatoiveita, joita olen jo pidemmän aikaa kaivannut nimittäin korutelinettä. Tällä hetkellä kaulakoruni ovat sekaisin korulaatikossani tai roikkuvat vaatenaulakossani, joten ne tarvitsevat ehdottomasti oman paikan missä ne eivät ole jatkuvasti sekaisin keskenään.  
4. Ikuinen meikkirakastaja tarvitsee aina lisää huulipunia, lumiväripaletteja ja kaikkea muutakin 💗 
5. Myös kaikenlaiset käyttötarvikkeet ja koriste-esineet ovat aina mukava lahjaidea, kun ei tiedä mitä antaa. Niille löytyy aina käyttöä jos ei nyt niin ainakin tulevaisuudessa omassa kodissa.  
6. Uusi playstation 4 pelikään ei haittaisi ketään 😁 
7.  Yksi ehkä oudoimmista ja mahdollisesti turhimmistakin toiveistani on ringlight puhelimeen (kuva ei vastaa oikeata ringligh valoa) 
8. Vaateet ovat myös loistava valinta sillä niille löytyy aina tarvetta ja käyttöä  
9. & 10. Helppoihin lahjaideoihin lukeutuvat myös lahjakortit ja leffaliput/DVD- levyt, näitä ei voi olla koskaan liikaa.   
11. Joka jouluinen must have -joululahjatoive on kirja. Tänä vuonna kirja toiveenani on Zoellan kirjoittama girl online going solo, tämä on Zoellan kirjasarjan kolmas kirja. 

Tälläisiä lahjatoiveita minulla on tänä vuonna tai ainakin tälläisiä lahjoja arvostaisin, tietysti kaikki joululahjat ovat aina arvostettuja vaikkakin ne eivät olisi juurikin tästä toivelistasta! Nämä ovat vain suuntaa antavia ehdoituksia niin perheelle,sukulaisille, ystäville kuin kenelle tahansa muullekkin. Uskon, että moni näistä lahjoista on sellaisia mitä joku muukin arvostaisi suuresti!  

Vinkki! Jos et tiedä mitä antaa joululahjaksi jollekin ystävällesi, kannattaa kysyä heidän joululahjatoive -listaansa sillä siitä saa monesti loistavia ideoita tai vastaavasti voi tyytyä tuttuihin ja turvallisiin lahja valintoihin, joita kaikki varmasti rakastavat💝