torstaina, joulukuuta 22, 2016

Jouluhenkeä

Nyt se sitten alkoi nimittäin joululoma! Kaksiviikkoa rentoutumista ja hauskanpitoa.... ei vaan kaksiviikkoa kirja naaman edessä istumista nimittäin tämän ihanan jouluviikonlopun jälkeen alkaa virallinen ylppäreihin lukeminen. Tähän asti olen lykännyt lukemista niin paljon kuin mahdollista, mutta nyt on viimeinen hetki aloittaa kunnolla. Ensi täytyy kuitenkin viettää mahtava joulu perheen kanssa ja nauttia vielä näistä muutamista todellisista lomapäivistä. 
Tuntuu jotenkin hassulta ajatella, että jouluun on enään kaksi yötä ja uusi vuosikin vaihtuu hieman yli viikon päästä. Tämä vuosi, erityisesti tämä loppu puolisko vuodesta, on mennyt niin nopeasti ohi, että hyvä kun olen ehtinyt edes huomata mitä kaikkea ympärilläni tapahtuu. Näin joulun alla kun tullaan vuoden loppua kohti sitä alkaakin vasta oikeasti miettimään mitä minä tein viime vuonna tähän aikaan. Muistan, että viime vuonnakin joulua vietettiin hyvin huonossa ilmassa ilman lunta ja sitä todellista jouluhenkeä. Onneksi jouluhenki saadaan kuitenkin heräteltyä tekemällä jouluperinteitä ja viettämällä aikaa lähimmäisten kanssa sekä jakamalla joulun iloa. 


Flanelli ⤍ Bikbok 
Paita ⤍ Ginatrico  
Huulipuna ⤍ Maybeline vivid matte liquid 05 nude flush 

  
Mitä isommaksi tulen sitä enemmän alan arvostamaan perinteitä ja ajan vietto perheen ja sukulaisten kanssa, etenkin näin joulun alla. Onhan se mukava nähdä kuinka muutkin ihmiset ovat onnellisia ja nauttivat tästä lähimmäisille omistetusta ajasta. Meillä joulua on vietetty aina vain perheen kesken tekemällä meille tuttuja perinteitä, mutta koko suku on ollut mukana jouluhengen jakamisessa antamalla toisilleen lahjoja sekä lähettämällä joulun toivotuksia toisilleen. Näiden kautta voidaan jakaa sitä iloa mitä ei muuten ehdi jakamaan, varsinkin kun meidän sukumme on jakautunut niin moneen paikkaan, että välillä näitä sukulaisia ei ehdi nähdä muualla kuin sosiaalisessa mediassa. 
 Joulu on yhdessä olon aikaa jolloin kuuluu nauttia ja rentoutua (sekä syödä hyvin) ❤ 

Tämän joululoman tavoitteni onkin viettää aikaa lähimmäisteni kanssa, pitää hauskaa, toivottavasti päästä laskettelemaan, lukea joku hyvä kirja (niiden ylppäri kirjojen lisäksi), vihdoin päästä pelaamaan pleikkarillani monen viikon tauvon jälkeen, istua sohvalla joulukuusen valossa ja katsoa kaikki lemppari jouluohjelmat, keskittyä valokuvaamiseen enemmän kun kerran sitä aikaakin löytyy sekä tietysti samalla istua naama kiinni  yokirjoissa niin paljon kuin ehdin. Ei ehkä parhaimmat tavoiteet joululomalla nimittäin viime vuonna muistan kuinka rentouduin koko loman ajan. Näköjään mitä isommaksi sitä kasvaa sitä pienemmäksi lomat muuttuvat. Siksi täytyykin ottaa ilo irti jokaisesta hetkestä. Tämä on suunnitelmani tällekkin päivälle nimittäin vietämme hieman laatuaikaa siskoni kanssa menemällä syömään ja katsomaan balettia, pieni joululahja meille yhteisesti.  
Toivottavasti teidänkin joululomanne sisältää jotain muutakin kuin lemppari tv-sarjan katselua peiton alla 🎅

// jos haluatte nähdä lisää mun joulutunnelmista käykää kurkkaamassa instagramin ja snachatin puolelta! ⛄